Demontáž obložení předních dveří
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Demontáž obložení předních dveří
Potřeboval bych poradit jak demontovat bez poškození obložení předních dveří na NUBIŘE model 98 aniž bych ho nějak poškodil protože se mi v polovině stahování okna zasekává a chtěl bych zjistit proč. Kde všude je připeněno ať ho zbytečně nervu
- Reklama
Re: Demontáž obložení předních dveří
mno ale proc se nezeptas kolegu vedle ve foru o nubire a jdes s tim mezi matezaky?Petr Čada píše:Potřeboval bych poradit jak demontovat bez poškození obložení předních dveří na NUBIŘE model 98 aniž bych ho nějak poškodil protože se mi v polovině stahování okna zasekává a chtěl bych zjistit proč. Kde všude je připeněno ať ho zbytečně nervu
- Blue Lanos
od toho je tu moderator vasej sekcie alebo admin aby teketo prispevky usmernil ale asi neni pritomen
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
-
- Kontaktovat uživatele:
Čau Petře dlouho jsem nebyl na netu. Co se týče demontáze je to celkem jedoduché, Po obvodu dveří najdeš normální a jakoby plastové šroubky, ty se snaž povolit a pak celé i jakoby s tou plastovou podložkou vytáhnout, nediv se vyjede ti něco podobného hmoždince do zdi, akorát bez špičky. Dále je schovanej šroub v přívodu teplého vzduchu do dveří. A nejhorší je sundat plast okolo otvírání dveří (ta páčka). Páčku je nutno táhnou stále na otevírání a tenkým šroubovákem odháknout asi 4 plastvé západky. Pak nezapomeň, že další šroubek je přímo na dně madla u ovládání okna. Tak nějak si to pamatuju. Pak se nebát zabrat jsou tam narážecí plastové trny.
Doufám, že to pomůže
Franta
Doufám, že to pomůže
Franta
Naposledy upravil(a) Franta dne úte bře 08, 2005 12:55, celkem upraveno 1 x.
NUBIRA-I 1.6 16V WAGON 98 + LACETTI 2.0 D 08 - LPG Katalogy dílů STAHUJTE ZDE [url=http://www.nubira.wz.cz]Návody + Foto[/url]
Dotaz je to schodné i u verze 2??Franta píše:Čau Petře dlouho jsem nebyl na netu. Co se týče demontáze je to celkem jedoduché, Po obvodu dveří najdeš normální a jakoby plastové šroubky, ty se snaž povolit a pak celé i jakoby s tou plastovou podložkou vytáhnout, nediv se vyjede ti něco podobného hmoždince do zdi, akorát bez špičky. Dále je schovanej šroub v přívodu teplého vzduchu do dveří. A nejhorší je sundat plast okolo ovírání dveří (ta páčka). Páčku je nutno táhnou stále na otevírání a tenkým šroubovákem odháknout asi 4 plastvé západky. Pak nezapomeň, že další šroubek je přímo na dně madla u ovládání okna. Tak nějak si to pamatuju. Pak se nebát zabrat jsou tam narážecí plastové trny.
Doufám, že to pomůže
Franta
Nubira II 2.0l, 2001 ročník, CDX