Praskla 2. zarovka za 2 dny
Moderátor: Blue Lanos
Praskla 2. zarovka za 2 dny
panove mam mensi problem, za 2 dny mi praskla uz druha zarovka v blikaci (prave zadni svetlo) , nevite nahodou cim to muze byt? u te prvni sem myslel ze je vadna z vyroby a kdovi jak dlouho nekde lezela, ale ted jak sem tam dal svoji tak znova, nastvavoval sem si v nastaveni akorat houknuti pri zamceni a vyssi hlasitost pipani park.sensoru a odemceni vsech dveri pri prvnim zmacknuti dalkace, ale nevim jestli to muze byt tim, protoze pred timhle nastavenim zarovky tyden a pul chodila od novoty bez problemu, v den nastavovani praskla prvni a dneska druha
nevi nahodou nekdo co by s tim mohlo byt? nataveni sem dal na default vyrobce tak uvidime
nevi nahodou nekdo co by s tim mohlo byt? nataveni sem dal na default vyrobce tak uvidime
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
- Reklama
Re: Praskla 2. zarovka za 2 dny
Zdravím, odhaduji, že tím to nebude. Tak jako ty to mám nastavené ihned když jsem auto kupoval a to je 30.6.2010. Zatím vše OK, žádné prasklá žárovka.
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
To bude náhoda. Já mám žárovky původní již rok a 7 měsíců....
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
no uvidime, pokud mi behem tydne praskne i tahle treti tak uz to nahoda nebude, a odvezu to do servisu...je to naprd kdyz ti neblika zadni blinkr
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
- Dimco Nubira 97
Ja som na Nubire jazdil 3 roky bez výmeny akejkoľvek žiarovky a potom sa mi 2x po sebe vypálili obydve predné parkovačky a obydve zadné brzdové s týždňovým rozostupom a odvtedy bol zase klud. Až do teraz keď sa mi vypálilo 3. brzdové....
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
no dnes po celodennim jezdeni zarovka drzi a blika takze mozna to byla opravdu jen nahoda, musim to zaklepat
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
Tak panove problem asi vyresen ... jak jsem dal default nastaveni vyrobce tak zarovka drzi, nevim jak je to mozne ale je to tak
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
Ake default nastavenie myslis co suvisi so ziarovkou?
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
no ja si nastavil na aute to zatroubeni pri zamceni atd atd...
ale ted mi behem mesice praskly zase obe zarovky a deje se to pouze v zadnich blinkrech, cca pred mesice zarovka v pravem a dneska v levem, nevim cim to muze byt, vypinate svetla manualne pred vypnutim motoru a pri startovani nebo to mate v poloze zapnuto porad jako ja?diky za odpovedi
ale ted mi behem mesice praskly zase obe zarovky a deje se to pouze v zadnich blinkrech, cca pred mesice zarovka v pravem a dneska v levem, nevim cim to muze byt, vypinate svetla manualne pred vypnutim motoru a pri startovani nebo to mate v poloze zapnuto porad jako ja?diky za odpovedi
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
Ja to mam stale na "auto", vobec na to nesaham. Tak som to mal od zaciatku-ziadna prasknuta ziarovka.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
U mne stejně jako u Kjuba- žádné praskání, vše zapnuto na "auto" od června 2010
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
to se mate, uz me nebavi strachovat se pri kazdem spusteni blinkru jestli se mi neobjevi zsae napis CODE bla bla bla a zarovka v prdylce
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz