Neviem kam s tým, tak založím novú tému. Neviem ako vy ostatný, ale ja si v tom aute aj po dvoch rokoch akosi neviem nájst tú správnu polohu pri sedení. Natolko ma to dožralo, že som kúpil sedane z pasata. Trochu som sa s nimi pohral a už sú v aveu. Terazky je to ohodne lepšie na sedenie . Bočné držanie sa tiež nedá porovnat s origom. Už ste niekto riešili podobný problém so sedením v aveu? Predpokladám, že toto bude problém len tých vyšších
Ja mám 196 a nieako problém nemám. Sedačku dám uplne dole a volant hore. Sedačku potom uplne dozadu a pohoda. Len tá pravá noha trpí. Mám tam bočné airbagy tak asi by som to musel potom tiež riešiť a to sa mi nechce.
Ved šak to , pri dlhšej ceste tá pravá noha dost trpí. Ja mám 184 a ked si dám pohodlne sedadlo, tak mám daleko volant a ked mám dobre volant zase mám sprosto kolená . sedačky nemám výškovo nastavitelné , tak som to musel znížit úpravou sedáku.
Jarik píše:Aj si dumal nad tým, ako by sa to dalo poriešit , či sa jednoducho prisposobýš?
já se přizpůsobím mám nový celkem dost drahý potahy a dávat prachy za jiný sedadla se mi nechce,možná až tak někdy ,ale to by mě muselo pořádně hrknout v bedně ale uvital bych pohodlnější posez nebo sehnat to štelovací sedadlo nevím kolik by mohlo stát do toho bych šel
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
OK, zajtra to scvaknem a bacím to sem. Nič si však od fotky neslubuj. Napohlad je to skoro identické, no sedenie je na neporovnanie. Lepšie bočné držanie v bokoch a aj sedák je cítit, proste pasat
Ja som nizsej postavy a s pohodlnym sedenim nemam problem.len sa mi zda ze po troch rokoch je sedadlo vysedene.ked to porovnam so spolujazdcovym je to uplny rozdiel.
Nissan NV200 1,6 81kw
Mazda 3 2,0 benzin 121kw r.v.2014
Kia Pregio 2,7 D
Chevrolet Aveo 1,4 74 kW r.v.2008+LPG
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu