Časte chyby Nexii
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Časte chyby Nexii
Vcera som mal chut poriesit a opravit caste chyby Nexii,
tak som sa do toho pustil a tu je vysledok :
1. Po skle mi poskakoval spolujazdcov stierac, chyba ako vzdy v jeho vybehanom plastovom puzdre.
2. Raz ste tu riesili ulomeny plast drziaka kapoty, vcera mi ostal drziak v ruke
Lahsia oprava ako je na foto neexistuje, bude to drzat lepsie ako predtym......
Staci do toho plastu navrtat väcsie dierky a priskrutkovat ho skutkami....
3. Ulomena rukoväť spolujazdcovych dveri, namiesto toho ulomeneho plastu vyrobit
plechovy drziak...
4. Kontrolujte si brzdy, aby ste nedopadli tak ako moj kamarat na Ford Focus r.v 98
Viď foto
tak som sa do toho pustil a tu je vysledok :
1. Po skle mi poskakoval spolujazdcov stierac, chyba ako vzdy v jeho vybehanom plastovom puzdre.
2. Raz ste tu riesili ulomeny plast drziaka kapoty, vcera mi ostal drziak v ruke
Lahsia oprava ako je na foto neexistuje, bude to drzat lepsie ako predtym......
Staci do toho plastu navrtat väcsie dierky a priskrutkovat ho skutkami....
3. Ulomena rukoväť spolujazdcovych dveri, namiesto toho ulomeneho plastu vyrobit
plechovy drziak...
4. Kontrolujte si brzdy, aby ste nedopadli tak ako moj kamarat na Ford Focus r.v 98
Viď foto
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
- Reklama
Re: Časte chyby Nexii
Ta podlozka ti podla mna dlho nevydrzi, ak sa ti nechce dat 30eur za novy pantograf stieracov tak sa da puzdro vymenit za nejake tusim z kadeta tu niekto spominal, tam je vraj hlinikove a na polskom webe o esperach bola oprava z puzidier dakeho startera alebo coho asi z malucha.
Ale ten kotuc sa mi paci. Okrem ineho aj preto som otcovi na nubire kotuce natrel farbou, mal som len syntetiku ale drzi, takze mu moze hrdzaviet len cinna plocha a ta sa hned aj tak dostickami oskrabe. Takze mu nehrozi ze v buducnosti zacne kotuc hadzat preto lebo ho niekde vytlacila alebo zdeformovala bujnejuca hrdza. Ktovie ci ta farba na ATE powerdiskoch bude aspon taka odolna ako lacna syntetika (nejaka genius pro z baumaxu alebo hornbachu). A brzdi mu to po zabehani novych dosticiek dobre a bez akychkolvek vibracii. Zatial co mne na espere vibrovali brzdy hned od vymeny "fachmanmi" z NAMK.
Ale ten kotuc sa mi paci. Okrem ineho aj preto som otcovi na nubire kotuce natrel farbou, mal som len syntetiku ale drzi, takze mu moze hrdzaviet len cinna plocha a ta sa hned aj tak dostickami oskrabe. Takze mu nehrozi ze v buducnosti zacne kotuc hadzat preto lebo ho niekde vytlacila alebo zdeformovala bujnejuca hrdza. Ktovie ci ta farba na ATE powerdiskoch bude aspon taka odolna ako lacna syntetika (nejaka genius pro z baumaxu alebo hornbachu). A brzdi mu to po zabehani novych dosticiek dobre a bez akychkolvek vibracii. Zatial co mne na espere vibrovali brzdy hned od vymeny "fachmanmi" z NAMK.
to ppp: ale neboj sa, ta podlozka tam vydrzi strasne dlho. Mam to testovane. Hned nad nou je zacvaknuta segerova poistka ktora drzi ten kolik stieraca. Takze ta podlozka nema sancu vyskocit vonku
Tipek Dark Teba to bavi,, Ty keby mas nove auto ktore nemusis opravovat tak by Ta porazilo
Ale dobre pre tych co to budu chciet opravovat
Ale dobre pre tych co to budu chciet opravovat
Veľa zdaru makači
Nexia 8V - polovica auta už vymenená
Nemyslel som to tak, zeby vyskocila ale ze sa bud rychlo vyderie alebo vyreze v hriadelke ryhu a aj ked menej zase zacne stierac poletovat po okne inak nez by mal. Predsa len trecia a teda aj opotrebovavana plocha je v pripade podlozky dost mala. Ale ktovie, mozno to prezije auto (dufam ze nie ).
Vies ako majster vycital tesarom:
- ved som vam vcera hovoril ze ta kolna do rana spadne a vy ze nie, ze ma este aj prezije.
- Ale ked vy ste vcera tak zle vyzerali.
Vies ako majster vycital tesarom:
- ved som vam vcera hovoril ze ta kolna do rana spadne a vy ze nie, ze ma este aj prezije.
- Ale ked vy ste vcera tak zle vyzerali.
to ppp: ta podlozka je zelezna a hruba, takze ratam ze nieco vydrzi Ved uvidim sam casom, zatial aspon nemusim kupovat novy mechanizmus.. Predsa len stierace nepouzivam vzdy a zas nejdu tak rychlo... Ked to plastove puzdro vydrzalo od vyroby 15 rokov do teraz, tak ta podlozka musi aspon 5 rokov vydrzat Ale to je len teoria, tak zdar praci
to dark..
ak ti to nevydrzi tak si to nakresli ja ti vysustruzim to puzdro
Veľa zdaru makači
to Duffy: heh dik, budem mysliet na to Zatial to slape v pohode tak uvidim casom...
Myslim si ze to bola jednoducha a hlavne ekonomicky vyhodna oprava ktora stala za to, kym to vydrzi..
Novy mechanizmus stoji 30Eur a nestalo mi za to, aby kvoli tomu puzdru som kupoval novy mechanizmus...
Myslim si ze to bola jednoducha a hlavne ekonomicky vyhodna oprava ktora stala za to, kym to vydrzi..
Novy mechanizmus stoji 30Eur a nestalo mi za to, aby kvoli tomu puzdru som kupoval novy mechanizmus...
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
startuj sustruch ..Duffy píše:to dark..
mam o dva kusy zaujem..
hoci este nemam puzdra vymlatene....
potrebujesh rozmery ..???
ked taq sz
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov