Máte nějaké tipy?
Moderátor: Blue Lanos
Kjub píše:To si si mal kupit iny motor ako 1.6. Podla mna by to bola dost draha prestavba, to uz tam fakt daj nejaky iny motor, nove brzdy, pruziny, znizis to a mas vybavene. Zo Subaru Imreza STI, alebo nieco take. Ale potom samozrejme musis zabudnut na dobru spotrebu
Hanzy píše:PETO koukam umis nekdy i text napsat a ne jen potukat po smajlech jako vetsinou![]()
Ja treba nemel moznost vyberu motoru a taky budu neco pachat s vykonem ale ne moc nebo to bude spis auto pro zenu tak naky cip sani vyfuk a to bude stacit a jinak nastesti uz mam cely komplet motor nahradni i s rozbitym autem tak mam zasobu dilu dostatecnou a muze dostavat dobre po plynu
Tak to je blbe, ze si to mal tak narychlo. Jednoznacne vzbrkle rozhodnutie. Mal si kupit nejaku uplne lacne jazdenku, zatial co by si cakal na Cruza...ale nevadi.tosuja píše:no, to je sice pravda, že jsem si měl vybrat jiný motor, ale já jsem si šel koupit tohle auto ten den, kdy se mi rozsypala 307. musel jsem si vybrat z toho co měli na saloně, já potřebuju jezdit denně, nemohl jsem čekat na auto několik měsíců, potřeboval jsem to koupit hned. a hned měli jen sparky, avea a tohohle cruze zrovna přivezli, že měl jít jako předváděčka, tak jsem jim ho hned zabavil. ale toho motoru bych se nebál, už jsem viděl tuhle 1.6 v astře udělanou na skoro 300 koní. je to jeden z nejpovedenějších opláckých motorů.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |