![Sad :(](./images/smilies/smilie2.gif)
podtlaky na ovládání ventilace
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
podtlaky na ovládání ventilace
Ahoj nenašel by se tu někdo klidně i za drobnou uplatu kdo by mi dokázal dát dohromady ty hadičky? přehazoval sem motor (místo 1.6 sem tam dak 2.0) a v těch hadičkách mám prostě bordel tak jestli by se nějakej dobrák našel ideálně z Příbrami ale klidně i Praha.... zima se neuprosně blíží a mně to fouká jen do kabiny a na nohy
je to nubi rv 1998
![Sad :(](./images/smilies/smilie2.gif)
- Reklama
Re: podtlaky na ovládání ventilace
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=13&t=16858
Nedávno jsem to tady řešil, pokud myslíš ty samý hadičky![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Nedávno jsem to tady řešil, pokud myslíš ty samý hadičky
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
no jestli ještě chvíli počkáš mám cestu do Příbrami tak koncem měsíce --- na dušičky, máme tam hrob, tak tam pojedu a můžeš se na origo 2,0 podívat....
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo by ideální zkusim ještě podle toho návodu proházet hadičky jeslti to nevyjde určitě bych byl rád bylo by to supr....Richard píše:no jestli ještě chvíli počkáš mám cestu do Příbrami tak koncem měsíce --- na dušičky, máme tam hrob, tak tam pojedu a můžeš se na origo 2,0 podívat....