Ahojte,
prosim Vas pekne, poradte mi co mam spravit s riadiacou pakou. Neskutocne mi lezie na nervy. Pri urcitych otackach motora ked s nou troska trasie tak neuveritelne vrzgaju jej plastove casti. Robilo mi to v mensej miere aj predtym ale vtedy stacilo dat dole manzetu a na vsetky tie plastove vnutornosti naniest hustu vazelinu ktora vyplnila priestory medzi nimi a bolo ticho. Teraz je tam ale viac vazeliny ako plastu a neprestava to
Je na to nejaky trik ako sa to da dotiahnut alebo proste nejako tie vytmelit tie spary aby tie plasty o seba nenarazali, alebo proste ked uz je to takto opotrebovane tak nepomoze len vymena?
lebo pokial viem tak sa to neda rozoberat a musi sa cely ten mechanizmus menit aj s tou tycou co vedie od paky k prevodovke
vrzgajuca radiaca paka
Moderátor: Blue Lanos
vrzgajuca radiaca paka
Lanos 1,5, 5D, strieborna metaliza, bez klimy a ABS, folie, JBL GT4.12, JBL GTO75.2, JBL GT5.502, BM Boschman 6.9 (SPL 130,8 dB), šiška JDM Performance, šošovkové hmlovky s angel eyes a 10 000k HID
- Reklama
Re: vrzgajuca radiaca paka
Neviem presne, ktoré plasty myslís, ale rad. páka ide vybrat z oka tej kovovej tyce co ide do motorového priestoru. Dole je kovová oska, na ktorej je nanitovaný pliesok, ktorým sa tá oska zaistuje. Treba to smerom hore odhácknut a vytiahnut. Potom smerom hore celú páku vytiahnes. Ale co tam moze vrzgat netusím.
Na páke je gul. klb, ten behá v tom oku na tej tyci. Na tom gulovom klbe je gumený krúzok a ten sa mne vydrolil a robilo to prolbémy pri radení. Nedá sa to kúpit, tak som to vyrobil z gumeného O-kruzku. Mne to nevrzgalo, ale luplo ked som radil.
Na páke je gul. klb, ten behá v tom oku na tej tyci. Na tom gulovom klbe je gumený krúzok a ten sa mne vydrolil a robilo to prolbémy pri radení. Nedá sa to kúpit, tak som to vyrobil z gumeného O-kruzku. Mne to nevrzgalo, ale luplo ked som radil.
Lanos 1,5l, 5dv., BRC-LPG
Re: vrzgajuca radiaca paka
myslim ze vrzga ta cast ktoru tahas ked radis spiatocku, ten mechanizmus ktory sa ovlada tym kruzkom pod hlavicou riadiacej paky... je tam take nieco ako plastove vedenie- kolajnicka alebo take cosi a to obopina kovovu cast paky. ked bude trocha casu nafotim a dam to em pre lepsiu ilustraciu
Lanos 1,5, 5D, strieborna metaliza, bez klimy a ABS, folie, JBL GT4.12, JBL GTO75.2, JBL GT5.502, BM Boschman 6.9 (SPL 130,8 dB), šiška JDM Performance, šošovkové hmlovky s angel eyes a 10 000k HID