Ahojte, chcem sa opýtať 1. Koľko času trvá výmena.
2. A či netreba náhodou nejaký sťahovák či nejaké "extra" náradie
na axiálne tiahlo keď ho chcem vymeniť.
3. Alebo či mi mi to nemohli nejak povoliť pri nastavovaní geometrie
Lebo to moje búcha (vodičova strana) keď prudko vytočím volantom do ľava až na doraz (myslené za státia+naštartovaný motor) , ALE pokiaľ ho ťahám do hora alebo do dola tak po prudkom vytočení na doraz nebuchne .....
Čiže vyzerá to že je tam niekde vôla, ale otázka... Je vôbec vôla na TIAHLE či niekde v SERVE ???
K tomuto som sa doparacoval tak, že keď prudšie točím zákruty zrazu ma potiahne po asfalte ako na blate a to jazdím ako človek!!! A na riadení je vôla, ale a cítiť ju aj počas jazdy.
VŠETKO pomenené, čapy, silenbloky, tlmiče a pod. A vôlu som skúšal na kĺboch riadenia a aj slabím pootočením volantu sa točí kĺb nad servom či posilovačom či jak sa to volá.
Nedalo mi to tak som lahol pod auto a skušal až pokial som sa nedopracoval k TIAHLU a SERVU.
Ďakujem...
axialne tiahlo + servoriadenie
Moderátor: Blue Lanos
- scali
- Kontaktovat uživatele:
axialne tiahlo + servoriadenie
- Přílohy
-
- tiahlo.GIF (37.24 KiB) Zobrazeno 1866 x
Naposledy upravil(a) scali dne stř zář 08, 2010 20:22, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: axialne tiahlo + servoriadenie
No na Legyne som to ješte nerobil ale zato 2x VOLVO V70 a to obydve ročníky 2005 a na nich bol hrdzavý hrebeň v riadeniu a ten sa tak odral že presne pri plnom vytočení to búchalo a na ceste sa správali tak že pri otočení sa šmýklaly a akoby sa riadenie nechcelo vracať .No robili sme to tak že sme to celé vybrali von a pak už to šlo samo No dúfam že Palikx to už robil tak poradí lebo ješte to tu nikda asi ani neskúšal
- scali
- Kontaktovat uživatele:
A nemohlo sa stať že mi ho pri nastavovaní geometrie povolil, lebo viem že sa ňou točí pri nastavovaní. Či ho náhodou nestačí dotiahnuť niekde pri serve?
-
- Kontaktovat uživatele:
No to mohli len Já som Leganzácký ješte nevidel tak neviem ako je to tam uchytené a geometriu nastavovali aj mne ale nič neklepe takže fakt nevie no zajtra idem meniť štartér tak sa na to pozriem