no najprv som cel sa opytat ci pomaha sportovy vzduchovy filter..ci prepusta menej prachu do motora..ci sa neznici celkovo motor ponom...ci zvysi vykon auta a aj ci znizi spotrebu aspon o maly kusok..pytam sa preto bo moj znamy si dal do nexie sisku a vravel ze mu ide lepsie auto...aj menej benzin zerie...ale zasa mu svieti chyba motora co predtym nesvietila..cim to bude???
2 otaska...
neviem co mam s brzdami...zaseknu sa mi brzdove dosticky a ked idem v aute tak taky neprijemny smrad iba citim a ked vystupim tak mi s jedneho kolesa normalne dym ide...ale ked sadnem potom do auta tak us sa ide normalne bes toho zaseknutia dosticiek...ale iba na jednom kolese mi to roby..nechapem..siel som aj ku mechanikovi ale vtedy nic nebolo zaserknute a popozeral a nic mi nevedel povedat co to bude....nestretli ste sa sniecim takym us???
3 otaska...
teras ked som siel na aute tak mi svietila baterka ale iba ked auto slo na volnobeh....ked som dal auto do malicko vacsich otacok a sa dobyla bateria altrernatorom nesvietila...ale ked som zasa zastal na semafore tzacala svietit....bateriu mam asik polocnu novu znacky VARTA..pochybujem ze paterka je chybna...a merat som ju este nestihol...neviete aj stym poradit..dakujem za rady