Prosím o radu?
Ve dveřích od řidiče mám LED diodu (kontrolku) a myslím si, že jeto kontrolka od IMOBILIZÉRU Takže když se auto zamkne (centrálem), tak by se měl IMOBILIZÉR aktivovat a LED dioda začít blikat (ale u mne nebliká), jestli je má úvaha správná LED dioda je funkčí, ověřevo na zdroji napětí. Nevíte čím by to mohlo být, případmě jestli někdo neví postupjak to opravit?
Dík
Imobilizér - LED kontrolka (dveře řidiče)
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Imobilizér - LED kontrolka (dveře řidiče)
Chevrolet Lacetti kombi 1,6/16V 80kW, r.v. 2005, stříbrná metalíza, klimatizace
Daewoo Nubira I. kombi 1,6/16V 78kW SX r.v. 1998, červená, klimatizace
Daewoo Nubira I. kombi 1,6/16V 78kW SX r.v. 1998, červená, klimatizace
- Reklama
- honzuv_web
- Kontaktovat uživatele:
Re: Imobilizér - LED kontrolka (dveře řidiče)
LED dioda ve dveřích je funkční pouze s alarmem a ne s imobolizerem. Máš originál alarm? Jestli ne, tak ji blikat neuvidíš.
Jedině snad, kdyby se ti zbláznila elektronika, když se ti někam dostane voda, to pak problikávají i kontrolky na palubce, aniž by jsi měl klíč zapnutý .... (už jsem to viděl)
honza
Jedině snad, kdyby se ti zbláznila elektronika, když se ti někam dostane voda, to pak problikávají i kontrolky na palubce, aniž by jsi měl klíč zapnutý .... (už jsem to viděl)
honza
Lacetti Elite
Jo, bude to tím - na autě alarm nemám a taky mi nebliká
Kapitola 3-12 návodu na obsluhu: "jestliže systém imobilizeru nerozpozná elektronický kód po otočení klíče zapalování do polohy START, motor se nenastartuje a kontrolka imobilizeru na zamykacím tlačítku dveří řidiče bude trvale svítit nebo blikat".
To znamená, že při normálním stabu (vše je OK), kontrolka nesvítí ani nebliká.
To znamená, že při normálním stabu (vše je OK), kontrolka nesvítí ani nebliká.
- honzuv_web
- Kontaktovat uživatele:
Máš pravdu, v novém návodu staženém z netu to opravdu je. Mám rok výroby 2005 (prosinec), a v návodu to nemám.
V prvním návodu rok 2006 je jen zmínka o kontrolce,ale není tam ani slovo o tom, že jde o LED ve dveřích a v dalších již to je zaznamenané tak, jak uvádíš.
tady je odkaz na návody:
http://www.chevrolet.cz/zona-majitelu/n ... sluze.html
V prvním návodu rok 2006 je jen zmínka o kontrolce,ale není tam ani slovo o tom, že jde o LED ve dveřích a v dalších již to je zaznamenané tak, jak uvádíš.
tady je odkaz na návody:
http://www.chevrolet.cz/zona-majitelu/n ... sluze.html
Lacetti Elite