Chcel by som sa opytat, ci je nejaky rozdiel na matize r.99 medzi zamkom na lavych prednych dverach ktory ma central, a zamok, ktory ho nema. Ide mi o tom, ze moj matiz by mal mat central, rozobral som predne lave dvere, kable tam su, stava do nich ide, pri zamku vsak nemam tu cast, do ktorej sa tie kable pichnu. Pravdepodobne majitel predo mnou nieco spekuloval a je tam zamok bez tej casti.
Tu chybajucu suciastku som nasiel v Polsku na nete
http://moto.allegro.pl/item1024836560_s ... matiz.html
ale napadla ma taka vec, ci ju tam vobec primontujem - ak kupim tuto suciatku tak sa da primontovat k akemukolvek zamku ci to treba aj iny zamok kupovat?
Este jedna vec - akym sposobom to funguje? Su tam 4 kable, modry, biely, oranzovy a cierny. Skusal som spajat oranzovy s ciernym a potom oranzovy s kostrou a cierny s kostrou. Vzdy to len zaiskrilo, ale dvere sa nezavreli ani neotvorili. Je tam nejaky iny princip ako to funguje?
Dik za pomoc.
Zamok s centralom versus normalny zamok
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: Zamok s centralom versus normalny zamok
pumukly píše:Chcel by som sa opytat, ci je nejaky rozdiel na matize r.99 medzi zamkom na lavych prednych dverach ktory ma central, a zamok, ktory ho nema. Ide mi o tom, ze moj matiz by mal mat central, rozobral som predne lave dvere, kable tam su, stava do nich ide, pri zamku vsak nemam tu cast, do ktorej sa tie kable pichnu. Pravdepodobne majitel predo mnou nieco spekuloval a je tam zamok bez tej casti.
Tu chybajucu suciastku som nasiel v Polsku na nete
http://moto.allegro.pl/item1024836560_s ... matiz.html
ale napadla ma taka vec, ci ju tam vobec primontujem - ak kupim tuto suciatku tak sa da primontovat k akemukolvek zamku ci to treba aj iny zamok kupovat?
Este jedna vec - akym sposobom to funguje? Su tam 4 kable, modry, biely, oranzovy a cierny. Skusal som spajat oranzovy s ciernym a potom oranzovy s kostrou a cierny s kostrou. Vzdy to len zaiskrilo, ale dvere sa nezavreli ani neotvorili. Je tam nejaky iny princip ako to funguje?
Dik za pomoc.
napis mi na autoelektrikarBA@azet.sk