Hodnotenia servisov
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Hodnotenia servisov
zdravim po mojich skusenostiach so servisom som sa rozhodol zalozit toto vlakno prosim Vas piste tu recenzie na servisy aby sme si kazdy mohli vybrat ten najlepsi a tie horsie ked to citaju nech sa posnazia aby boli lepsi Dakujem moderatori ak mozete pomozte nam s tym dakujem
- Reklama
Re: Hodnotenia servisov
akymate nazor na PK Auto POPRAD alebo Presov ?
Je to super nápad, založení této diskuze, měli bychom vědět jak se chovají k našim miláčkům, kam nechodit, a kde jsou dobré servisy.
Bohužel ještě jsou ta takový servisy, kde si za servisku naučtují výměnu svíček a oleje, a je to jen na papíře....
Bohužel ještě jsou ta takový servisy, kde si za servisku naučtují výměnu svíček a oleje, a je to jen na papíře....
Ahoj,didi158 píše:akymate nazor na PK Auto POPRAD alebo Presov ?
Tak na to PK si precitaj pikosku kolegu sk.kk https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... 59#p243359
Zrovna som to docital,lebo sa tiez chystam na montaz centralu na DO
Asi sa Ti to pacit nebude
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
Tak právě to jsem četl, a byl jsem docela zhrozen.xwing píše:Ahoj,didi158 píše:akymate nazor na PK Auto POPRAD alebo Presov ?
Tak na to PK si precitaj pikosku kolegu sk.kk https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... 59#p243359
Zrovna som to docital,lebo sa tiez chystam na montaz centralu na DO
Asi sa Ti to pacit nebude
Příšerné jednání, divím se jak si tohle můžou v dnešní době dovolit, když je všede toika konkurence.
caute chlapci komunikoval som s hlavnym importerom ten ma odporucil na zakaznicku linku a ten mi ma poslat zoznam servisov ktory si fakt plnia svoje povinnosti potom tu capnem zoznam
Tvé počínání velmi oceňuji. Takový seznam se bude hodit všem.
AVEO sedan 1,2 16V / 72856 km
Spotřeba: 4,7 až 5,9 l/km
Spotřeba: 4,7 až 5,9 l/km
Sem s tym zoznamom. Inak ja chodim do Fancar s.r.o. v Bratislave a som spokojny. Zatial mi vo vsetkom vysli v ustreti.
Nissan NV200 1,6 81kw
Mazda 3 2,0 benzin 121kw r.v.2014
Kia Pregio 2,7 D
Chevrolet Aveo 1,4 74 kW r.v.2008+LPG
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu
Mazda 3 2,0 benzin 121kw r.v.2014
Kia Pregio 2,7 D
Chevrolet Aveo 1,4 74 kW r.v.2008+LPG
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu
Já zatím auto v servisu neměl,ale věci si objednávám v RENOCAR BRNO SLATINA a tam jsem s nima spkojen ,všechno mi dodali i koupě proběhla na jedničku a auto jezdí bez chyby
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
- Scorpion.11
Tak tak i já můžu jen pochválit Renocar Brno Vždy vyjdou vstříct a pokaždé ochota jak od prodejců tak i servisních pracovníků.Vždy dobrá komunikace jak telefonicky i přes e-mail a pokaždé při objednání vždy vzali přesně na čas
Jen jedno proti bych měl a to,že není umožněno být přítomen u servisní prohlídky z důvodu bezpečnosti na dílnách(aspoň já jsem nemohl)
Jinak zatím celkový dojem a ochota (zatím bez oprav)
Jen jedno proti bych měl a to,že není umožněno být přítomen u servisní prohlídky z důvodu bezpečnosti na dílnách(aspoň já jsem nemohl)
Jinak zatím celkový dojem a ochota (zatím bez oprav)
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Ta bezpečnost jsou ale jen takový řeči,kdyby chtěli dají tě tam aspoň na výměnu oleje,všichni víme proč
Edmund Burke
Edmund Burke
Všechno je to ,,jen,, v lidech.ladinek píše: Ta bezpečnost jsou ale jen takový řeči,kdyby chtěli dají tě tam aspoň na výměnu oleje,všichni víme proč
Může to být solidní servis, ale když narazíš na prase automechanika, tak s tím prostě nic nenaděláš.
Ani ten majitel servisu své zaměstnance neuhlídá.
měl by
Edmund Burke
Edmund Burke
Jasně, nebo by měl po dané stížnosti umět zjednat nápravu...ladinek píše:měl by
caute chlapi zatial mi nedodali ten zoznam