Ahoj,
v kazdom pripade kazdy pocitac potrebuje na to, aby spravne ukazoval priemernu spotrebu paliva na 100km a okamzitu spotrebu, minimalne dva vstupy:
- signal od vstrekov
- signal od rychlomera
Na zaklade tychto dvoch informacii sa da spocitat vaecsina informacii, ktore su pre vodica podstatne. Ak je navyse aj informacia od plavaka palivovej nadrze (nie je podmienkou), dokaze to spocitat aj take veci, ako je dojazd (na kolko km mam este palivo), upozornenie na prazdnu nadrz a ine vychytavky. Vzdy vsak je potrebne na konkretnom pocitaci nastavit koeficienty tak, aby to ukazovalo naozaj realne udaje.
Ostatne veci, ako prejdena vzdialenost, otacky motora, dennik jazd, teplota v aute a von ( za predpokladu, ze mas spravne umiestnene cidla), cas, cas jazdy, priemerna spotreba od natankovania, spotreba za poslednu jazdu, celkova spotreba, maximalna, minimalna a priemerna rychlost, ... to je len otazka programoveho vybavenia daneho palubneho pocitaca.
@dark69 - predpokladam, ze este nie si zenaty

, pripadne si manzelku zaskolil tak, ze do veci suvisiacich s autom ti nekeca

. Ak by som ja dal do auta akekolvek zariadenie, visiace na drotoch, pripadne neladiace s interierom, ... Asi by som to mal s manzelkou veeelmi tazke...
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black