Ahojte. Uz ste niekto rozmyslali nad zmenou casovania cyklovaca stieracov? Nieco na principe potenciometra , ked sa prida tak pojdu castejsie ked uberis tak len obcas.
pokud je to podobne jako treba na nubire tak by tam melo fungovat automaticke rele co se montuje treba do felicie.
mel jsem ho v peugeotu a felde tak to by vas asi zachranilo.
zkusim se podivat na nejake schema
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
asi jsme si nerozumeli
je relatko ktere si muzete sami nastavit jak potrebujete jen 2 krat zapnete sterace v intervalu ktery vamm vyhovuje a pak uz jedou samy
jeden cyklus od vyrobce nastaveny ma opravdu kazde auto.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
mato8876 píše:Dušan dôkladne tú páčku preskúmaj ešte som nepočul žeby to nejaké aveo nemalo. No možno sa mýlim.
Já též na páčce nemám žádný kroužek s kterým bych šteloval rychlost stěrače a otáček s páčkou též nejde
Stěrače mají tři polohy pomalý ciklus, rychlý ciklus a nepřetržitý chod, Dále je na páčce zapínání zadních mlhových světel a jinak nic. To je jak se zapínáním klimy někdo ano a někdo ne a nezáleží na roku výroby.
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.
mato8876 píše:Dušan dôkladne tú páčku preskúmaj ešte som nepočul žeby to nejaké aveo nemalo. No možno sa mýlim.
Já též na páčce nemám žádný kroužek s kterým bych šteloval rychlost stěrače a otáček s páčkou též nejde
Stěrače mají tři polohy pomalý ciklus, rychlý ciklus a nepřetržitý chod, Dále je na páčce zapínání zadních mlhových světel a jinak nic. To je jak se zapínáním klimy někdo ano a někdo ne a nezáleží na roku výroby.
Tak saamm toto mám přesně i já Nic víc a nic míň
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)