Zle spalovanie
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
-
- Kontaktovat uživatele:
Zle spalovanie
...zdravim, takze je po zime a ja mam problem s mojou Nubirou, auto nema tah, dusi ho na nizkych otackach a vela dymu z vyfuku a okrem toho este z neho frka benzin .... na EK mi povedal znamy, ze mam zle spalovanie zmesy .... staci to dat na diagnostiku a nadstavit alebo moze byt problem este niekde ine ??? ... motor ide plynule, len z vyfuku nepravidelne prdkanie, miestami mi to pripada ako keby siel na 3 valce, ale cez vyfuk. Dik za radu
- Reklama
Re: Zle spalovanie
Máš 1,6 nebo 2,0 ? nejspíš zapalovací kabely, svíčky, nedostala se ti do auta kuna? občas sežere nějaký kablík atd.....
no a zkoukni všechny ty tenké hadičky jestli jsou na svých místech, to vše můžeš zkouknout sám.....
no a zkoukni všechny ty tenké hadičky jestli jsou na svých místech, to vše můžeš zkouknout sám.....
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
-
- Kontaktovat uživatele:
Mam 1.6 16V Benzin , Kuna sa tam urcite nedostala , dnes som odpojil bateriu na restartovanie riadiacej jednotky, uvidime co to spravi !!! A este dolezita poznamka, spotreba je nenormalne vysoka !!!
svicky a kabely.
reset nic nespravi.
na diagnostice nic nastavit nejde.je to mechanicky problem
reset nic nespravi.
na diagnostice nic nastavit nejde.je to mechanicky problem
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil