Problem z Captivou- svietia kontrolky
Moderátor: Blue Lanos
Problem z Captivou- svietia kontrolky
Cawte Captiváci, mam problem z mojou Captivou 2,0 150k vybava SPORT , zacali mi svietit kontrolky, ABS, PROTISKLZ, SCHADZANIE ZO SVAHU, 4x4 vsetky su to oranzove takze som zasiel do servisu v PP v stredu a tam mi po 2hodinach povedali ze je to nejaky snimac natacania, nemaju ho skladom stretli sa stym prvy krat a ze mi zavolaju ked ho objednaju , ja teraz jazdim na Captive ako na starej Felde kolesa smikaju na kamienkoch nejde mi ABSko a nikoho to netrapi???? nestretol sa niekto z niecim podobnym????
- Reklama
Re: Problem z Captivou- svietia kontrolky
To iste sa stalo mojej zene, ked isla vo stvrtok s Captivou.
Tri krat som nastartoval a chyba zmizla.
Asi boli skvrny na slnku, alebo nieco take...
Tri krat som nastartoval a chyba zmizla.
Asi boli skvrny na slnku, alebo nieco take...
CAMARO Bumblebee 6.2 V8 AT, MALIBU 2.4 AT, Lacetti LX "datel", Mitsuishi Outlander PHEV, New Nissan Leaf
ex. ESPERO, NEXIA, LEGANZA, LANOS, EVANDA, LACETTI SX, EPICA 2.5 L6 AT, CAPTIVA 3.2 V6 AT LPG
ex. ESPERO, NEXIA, LEGANZA, LANOS, EVANDA, LACETTI SX, EPICA 2.5 L6 AT, CAPTIVA 3.2 V6 AT LPG
Cawte,, takze Captivu mi dneska v Poprade spravili cca 4hodinky som ju tam mal vymenili RJ ABS, zadny lavy snimac ABS, KOMPLET AJ Z ROBOTOU 750,66eura ,palka ako svina ,ale mne to spravili gratis v ramci zaruky takze som spokojny az mnato ze mi slubili ze mi zavolaju ked im mdojde snimac ,ale kym by som nebol volal ja tak sa neozvu inak vsetko ok
Zdravým, mám Captivu asi cca 10 mesiacov a tak isto mám tento problém prikladám foto.
Rekl bych ze je problem s cidlem ABS.
To ostatni navazuje na ABS.
Mel jsem podobnou zavadu v octavce.
Bylo vadny cidlo ABS a s nim nefungovalo i ASR (protiprokluz)
To ostatni navazuje na ABS.
Mel jsem podobnou zavadu v octavce.
Bylo vadny cidlo ABS a s nim nefungovalo i ASR (protiprokluz)
V pondelok som sa zastavil v servise v KE (SWAM servis s.r.o., Košice),po diagnostike sa zistilo, že je nefunkčný snímač ABS na zadnom kolese.Za dve hodinky bol vymenený a týmto sa chcem poďakovať svojmu predajcovi (pánovi Stanislavovi Pištejovi), ktorý sa zachoval veľmi seriózne a okamžite danú situáciu resp. vzniknutý problém riešil.Nehovorím o tom,že v tento deň sme mali zaplatenú dovolenku a mohli sme bezpečne cestovať.Takže záverom - veľmi pekne ďakujem.
Ja som mal ten isty problem. Mam Captivu r.07 a bolo to zadne cidlo abs. Komplet ma to stalo 100EUR. Samotne cidlo som kupil v Chevrolete za 78EUR a dal som to vymenit sukromnikovi.tarale píše:Cawte,, takze Captivu mi dneska v Poprade spravili cca 4hodinky som ju tam mal vymenili RJ ABS, zadny lavy snimac ABS, KOMPLET AJ Z ROBOTOU 750,66eura ,palka ako svina ,ale mne to spravili gratis v ramci zaruky takze som spokojny az mnato ze mi slubili ze mi zavolaju ked im mdojde snimac ,ale kym by som nebol volal ja tak sa neozvu inak vsetko ok