Řešeno snad stokrát, anténa, co na ní říkáte?
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Řešeno snad stokrát, anténa, co na ní říkáte?
Simson S51 Enduro B2-4 1986 4,4Kw - Celokompletní renovace
Škoda Favorit 1,3 8V Lxi 1993 50Kw - Bosh Monomotronic, Power bass systems
Daewoo Nexia 1,5 8V MPi GL 1997 55Kw - ABS, Airbag, LPG, Posilovač řízení, Litá kola 15"
Daewoo Nexia 1,5 8V MPi GL 1997 55Kw - ABS, Airbag, LPG, Posilovač řízení, Litá kola 15"
- Reklama
Re: Řešeno snad stokrát, anténa, co na ní říkáte?
Anténa je to krásná, ale pouze na efekt. Pokud se anténa nedá umístit do střechy vozidla a tato anténa do střechy nejde, pak je k ničemu. Pokud ale jezdíš kolem vysílače, tak to ti vyhoví stejně jako kus drátu pod palubkou.
Anténa umístěná v kufru vozidla, má tak neskutečně deformovanou charakteristiku, že se celé zařízení chová, jako kdyby tam anténa nebyla. Pokud opravdu nejezdíš "pod vysílačem" , tak pouze vyhodíš peníze za nefunkční krám!
Anténa umístěná v kufru vozidla, má tak neskutečně deformovanou charakteristiku, že se celé zařízení chová, jako kdyby tam anténa nebyla. Pokud opravdu nejezdíš "pod vysílačem" , tak pouze vyhodíš peníze za nefunkční krám!
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
No joo, jenže anténa to je výsuvná, s jednometrovým prutem, tedy asi něco tak jako originál na sedanu (který mám) v levo od kufru, tak tedy odpadá umístění ve středu na střeše vzadu auta. Dal bych jí na původní místo anténý originální, tedy místo té stávající která je nezasouvatelná a vždy mi kus trčí ven, a čekám, že se o ní za nedlouho, až tam venku nebude tak mrznout opře nějaký hospůdkomil
-
- Kontaktovat uživatele:
No na Legyne je výsuvka a hrá to dobre a to i oproti tomu že už zasa nemám 5 políčok ale ani 4 len 3 lebo som si ju už zasa 2x zlomil no napriek tomu že už nečouhá nad strechu je signál dobrý
Taky si právě myslím, že by to nemuselo být až tak nejhorší, jen by se to dalo místo původní, přidělal by se kablík k radiu aby se po zapnutí rádia vysunula anténa a dobré, akorád nevím co by se stalo v zimě když ta antena zamrzne jako tedkom ta na to ruční vytahování/zatahování, když je přimrzlá tak jí nechám nevytaženou, ale u té elektrické nevím jestli by se nespálil motorek, nebo to je nějak jištěno ???
-
- Kontaktovat uživatele:
No aj mne sa sem tam zamrzá a zrovna dneska potvora zostala v polohe púl na púl Ale žiaden problém motorček sa nespálí lebo má silový dobeh čiže aj keby si anténu chytil rukou tak sa zastaví,a na to zamrzanie pomáhá pravidelné čistenie no a já ju natieram nemrnoucí kvapalinou a silikónom ale to len v zime v lete ju stačí len sem tam očistiť ta moja má už 10 rokov a stále šlape len prut už mám druhý lebo ich pri cúvaní do garáže lámem Nový prut sa dá z vrakáča za 5€ zo servisu starší 10€ a nový 17€ takže pohoda
No peha vidím že máme spoločný problém. Este ked moja mamina jazdila tak sa stalo že išla pri dobrej muzike do garáže a už aj škrípala anténa o dvere . No a ja nie som o nič lepší. Ale našťastie som ju vyrovnal a zakaždým naolejoval a ide doteraz. Len už ked je viac sucha alebo špinavá tak celkom nevysúva. No a pri mínus 10 aj zamrzá. To je naš osud.
Nexia 1,5 8V GLE + Cruze 1,8 LT
mikikoti@azet.sk
mikikoti@azet.sk
-
- Kontaktovat uživatele:
No šak to nevadí že sem tam zamrzne ono sa jej nič nestane len ju netreba znásilnovať a keď nejde tak ju treba nechať tak a ona potvorka povolí tedy vetšinou sa to samo odmrzne aj počas jazdy A lámanie o garáž no já som to vlasne teraz vyriešil lebo ako som ju už asi po 20té zohol a narovnal tak troška napraskla a tak som 2 časti slepil lepidlom a už sa navysúvajú no a anténa teraz chodí len tak kúsok vom a nepresahuje strachu takže už aj keď zabudnem tak do garáže sa šupnem bez úhony
No niekedy zostane v takej polohe že sa nič nestane. Ale to je zväčša náhoda lebo ked sa to stane tak sa mi to podarí spraviť je to funguje.
mikikoti@azet.sk
mikikoti@azet.sk
Tiež som menil antenu na Leganze a dal som univerzalnu lacnejsiu ktora vydržala cca týžden. Potom som objednal origo na legu cez autofra a tá ide už dva mesiace bez problemu, mraz nemraz.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
to kesko: nemáš odkaz, hodil bych na ní rád oko na tu druhou, originální ...
Já mám origo el anténu. Ale od 2tis do 3tis otáček mi praská rádio, cd ani mp3 ne. a když nastartuju motor tak to začne lehce šumět. ale dělá to jen u rádia. NA starém TANKu to nedělalo. tak nevim čim by to mohlo být.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Skus sa pozriet tu http://moto.allegro.pl/listing/search.p ... gory=18653
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
to franto : mozno to stare radio malo lepsie spracovanie zvnutra alebo sa tam nieco odletovalo a teraz pri vibraciach tak to praská.Skus ho vybrat a nejako rozvibrovat a možno nieco uvidis.
mikikoti@azet.sk
mikikoti@azet.sk
co řikáte tomuhle? vyplatí se to?
http://aukro.cz/item875821423_autoanten ... za1_1.html
nebo toto:
http://www.tipa.eu/cz/produkt/14470021- ... zesilovac/
http://aukro.cz/item875821423_autoanten ... za1_1.html
nebo toto:
http://www.tipa.eu/cz/produkt/14470021- ... zesilovac/
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan