Problem s motorem....

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
mr_xx

Problem s motorem....

Příspěvek od mr_xx »

Zdravičko kolegové, mám problém s benzinovou DOHC nexii. Zhruba před dvěma měsice při cestě začal za jizdy motor cukat, ale po chvili to přestalo. Zhruba před měsicem podobná věc, ale nejdříve motor přestal tahnout poté to začalo cukat až do zastavení. Po nastartovaní se otáčky houpaly v rozmezi cca 500 - 800 . Po přidání plynu to stále houpalo a otačky se vice jak nad 2000 nedostaly. Následně, po 5 minutách se motor natočil na první škrtnutí a naskočil bez problemu... A dnes zase ta stejná věc. Jedu a po přidání plynu auto začalo cukat až do zastavení -> zhasnutí. Motor nešel nějakou dobu natočit ale potom naskočil. Opět se houpal v nízkých otáčkách a po přidání plynu to střílelo do vzduchového filtru... Zatim se to nevyřešilo... Motor houpe po chvili zhasne. Včem by mohl být problém ? Směs ? Vstřiky ? Rozdělovač ?

diky za každou radu
Reklama

foker

Re: Problem s motorem....

Příspěvek od foker »

Sviečky,káble,rozdelovač,zapalovanie.Prípadne zanesený krokový motorček
Kvety a bonboniery nepijem
mr_xx

Příspěvek od mr_xx »

Dnes jsem auto na první škrtnutí opět nastartoval. Po klidně jízdě cca 5 minut jsem přijel na parkoviše a na sněhu sešlápnul plyn... Potom nastal opět ten samý problém. Auto nenastartuje, nebo se houpe v nízkych otáčkach do udušení a problikává kontrolka motor
Naposledy upravil(a) mr_xx dne pon pro 21, 2009 23:35, celkem upraveno 1 x.
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

Mne to robil palec rozdelovaca, vynechavalo zapalovanie...
Naposledy upravil(a) Dark69 dne úte pro 22, 2009 17:53, celkem upraveno 1 x.
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
mr_xx

Příspěvek od mr_xx »

Svičky jsou OK, a rozdělovač má čistý kontakty.... Zítra bude diagnostika a uvidime co stim...
mr_xx

Příspěvek od mr_xx »

...modul rozdělovače...
Mihaj

Příspěvek od Mihaj »

Ja som mal presne ten isty problem a bolo to cievkou v rozdelovaci.Nová stala cca 7€ a je po probleme.Ale može to byť aj ine.
Daewoo Nexia HB GLX 1.5 16V
Skoda 120 L
Ozorák Mikuláš

Příspěvek od Ozorák Mikuláš »

Ja tiež podozrievam cievku v rozdeľovači. Mal som podobný problém a výmenou cievky sa to vyriešilo.
Miki

Příspěvek od lukas240 »

Nazdar chalani, mne to robilo taktiež a problem bol v tom, že som mal katalizátor vo veľmi hroznom stave, proste vnútro bolo úplne rozletené a to spôsobovalo, že keď som pridal, tak nejaká časť čo v ňom lietala zatkala dieru a tým auto stratilo na výkone, otáčky lietali a začalo s ním trhať, pretože sa plyny nemali ako dostať vonku. Tak som ten katalizátor úplne prebil a vyprázdnil a chvála bohu bolo po probléme
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“