Zdravím.
Problém je v tom, že na své Nexii (3dv) pas díky nedržící sponě (to s tím červeným tlačítkem) neplní svou funkci. Koukal jsem, jak celou sponu odšroubovat, ale ke šroubu je přístup jak k penězům, tak mě napadá povolit celou sedačku, aby se aspoň dala nadzvednout nad středový tunel a k tomu šroubu byl přístup. Bohužel se mi už nepovedlo zjistit, jak sedačku z podlahy povolit. Má se povolit s celou kolejničkou, nebo to jde vymontovat z kolejničky ven?
Pomůže mě, když mi případnou odpověď na tomto vlákně zkopírujete i mejlem na "hajek78@seznam.cz", přijde mi díky tomu echo na mobil...
nebezpečné upnutí bezpečnostního pasu
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Re: nebezpečné upnutí bezpečnostního pasu
Sedacku drzia 4 sruby ktorymi je prisrubovana ku podlahe auta. Tie sruby su skryte pod plastovymi krytkami ktore treba dat dole. Trochu horsi pristup k srubam, ale v pohode ich odsrubujes. A potom dokazes rovno vybrat celu sedacku vonku s auta, aj z jej kolajnickami v celku. A ten pas neviem ci opravis. Ja uz mam aj z druhej Nexie ten mechanizmus s tym cervenym tlacitkom a zase mi nezacvakne dobre pas, potom sa sam odopina. Neviem si s tym rady.
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
Na Esperu stačilo povolit 4 šrouby(2 vepředu a 2 vzadu), odpojit snímač zapnutých pásů a sedačka šla ven. Na Nexii to bude asi stejný.
Citroen C4 Grand Picasso 1.8i, 92kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
...to chlapci u jednej sarše to byla závada odstraňována bezplatným servisem s výměnou typu pásu...víc určitě může dodat řekneme palikx pokud to bude ještě na horizontu zpráv...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Pokud Ti to stále zlobí, mám po instalaci 6bodových pásů pár drobností na prodej...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
ahoj, nic jineho nez to vymenit ti nepomuze, byla to vada opravovana v servisech(zdarma tzv.svolavaci akce), sehnat nekde na vrakovisti.
Presne tak, vymena. Ja som to tiez vymenil kus za kus. Len som si to musel zaplatit, lebo som to dal opravit skor ako daewoo zistilo, ze je to masova chyba
Než jsem si přečetl příspěvky, objevil jsem možnost odšroubovat židli i s kolejnicí. Stačilo jen 2 šrouby na straně se zámkem pasu. Horší už to je s náhradou, na vrakovištích jsem daewoo nenašel a když jsem chtěl z Kadetta či jinýho opla, tak jejich zámek není s mým pasem kompatibilní (souvisí to s velikostí otvoru na pasu - to, co se zacvakne do zámku). Takže prozatím jsem dopředu dal zámky zezadu (akorát ho furt musím lovit po zemi - nestojí). Jak to je s tou výměnou? Mám ještě šanci uspět, nebo už ne? Přece jen je to škopek z roku '96...