Dotaz

Chevrolet Lacetti (Daewoo Nubira 3)

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
maderead

Dotaz

Příspěvek od maderead »

Ahoj lidi.Jsem tu poprvé a mám dos problém se orientovat na těchto stránkách.Taky jsem si pořídil Ševroleta a mněl bych nějake dotazi co se týkají spojky,řazení a motoru.Můžeté mi pomoct jak na to? :?:
maderead - Chevrolet Lacetti 1,6 80 kw Hatchback
Reklama

cobyll

Re: Dotaz

Příspěvek od cobyll »

vítej na fóru !
1/ Spojka je pedál pod volantem - tuším že první zleva - který musíš sešlápnout, když chceš zařadit rychlost
2/ Rychlosti se řadí při nastartovaném motoru za použití spojky (viz bod1) od jedničky přes dvojku .... a pokud používáš motor na brždění, nebo podřazuješ, tak zase spátky dolů
3/ Motor je takové to heblo pod tím zvedacím plechem (kapota se tomu říká), co je mezi čelním sklem, blatníky a světlomety

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale teď vážně...
pokud máš nějaký problém, nebo se chceš něco dozvědět, zkus si pročíst fórum. Jestli hledáš něco konkrétního, použij funkci "hledej", kde si zadáš model auta (podle toho, kam jsi umístil tento příspěvek předpokládám, že je to Lacík) a slovo, co tě zajímá (např. spojka, motor...)

Pokud založíš nové téma, tak konkretizuj dotaz co nejpřesněji např. jaký má Tvůj Lacík motor atd. Dotaz na spojku, řazení a motor je opravdu hooooooooodně obšírný.

Jo a ještě drobnost... není na škodu uvádět ve svém profilu město, nebo alespoň okres odkud jsi. Může se to hodit...

Tak příjemné procházení fóra a spoustu nových informací - ale i přátel (jak jistě brzy poznáš) Ti přeje Cobyll :o)
EX"PLAVÁČEK" Daevoo Nubira I wagon 2,0 16V CDX 1997 - utopeno při povodni,
pak Renault Scenic 2,0 - zemřel mrazem,
teď návrat Chevrolet Nubira SX wagon 1,6/16V "Černoušek"
Cobyll (čti jednoduše "Kobyl") Valmez ID 2933
Odpovědět

Zpět na „Lacetti (Nubira 3)“