vymena tesnenia po hlavu
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
vymena tesnenia po hlavu
cavte potreboval by som malu radu chcel by som vymenit tesnenie pod hlavu a chcel by som sa spytat ci neviete niekdo nejaky jednoduchy sposob na povolenie napinacej kladky lebo ze sa to neako zaistuje alebo jako este som to nemenil tak neviem.
- Reklama
Re: vymena tesnenia po hlavu
co mas za motor
ale takhle mi prijde ze asi 16v
ta se nijak nezajistuje
jen se senda remen a vynda kladka
zpetne se musi povolit vodni pumpa otocit s ni namontovat kladku a remen a vodni pumpou dotahnout na spravne napnuti.je to sranda ale vzdy se musi u pumpy vymenit tesnici krouzek jinak to uz na vzdy tece
pokud mas 8v je tam na kladce dirka a tam se strka treba hrebik.ale napinani pokud se to rozhodi treba brousenim hlavy je stejne vodni pumpou
ale takhle mi prijde ze asi 16v
ta se nijak nezajistuje
jen se senda remen a vynda kladka
zpetne se musi povolit vodni pumpa otocit s ni namontovat kladku a remen a vodni pumpou dotahnout na spravne napnuti.je to sranda ale vzdy se musi u pumpy vymenit tesnici krouzek jinak to uz na vzdy tece
pokud mas 8v je tam na kladce dirka a tam se strka treba hrebik.ale napinani pokud se to rozhodi treba brousenim hlavy je stejne vodni pumpou
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
okrem noveho tesniaceho kruzku je potrbene aj poriadne ocistit dosadaciu plochu na bloku motora
-
dik za radu neako sa mi to snad podari
-
inak no mam 16V