nazdar chlapi..otazka
Mam volne brzdove strmene predne .. sroby mam na fest dotiahnute ale aj tak sa da s nimi kyvat. ked pomalsie pustim brzdu smerom dole s kopca tak to je horzny zvuk
Neda sa len nieco v strmeni vymenit aby to bolo okej ? ci treba cely novy ?
Dakujem za odpoved ..
Strmene...
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Re: Strmene...
Cau,
Strmene maju pevnu cast a pohyblivu, predpokladam ze sa ti kyve ta pohybliva.
Strmen musi byt pevny, pokial na neho nebudes posobit velkym tlakom a nezatlacis piestik.
Co dosticky v akom su stave nezlomila sa nahodou jedna ?
Ake sroby si dotiahol ?
Ake mas strmene ?
http://www.kadett.cz/technika/brzdy/trmeny.htm
Ked sa do toho nerozumies tak do toho nebabri, brzdy nie su sranda.
Strmene maju pevnu cast a pohyblivu, predpokladam ze sa ti kyve ta pohybliva.
Strmen musi byt pevny, pokial na neho nebudes posobit velkym tlakom a nezatlacis piestik.
Co dosticky v akom su stave nezlomila sa nahodou jedna ?
Ake sroby si dotiahol ?
Ake mas strmene ?
http://www.kadett.cz/technika/brzdy/trmeny.htm
Ked sa do toho nerozumies tak do toho nebabri, brzdy nie su sranda.
Daewoo Leganza 2.0 LPG
Caves..
No mam tie uplne prve... platnicky som nedavno menil... No ono to neni nejako katastrofalne volne,no len sa to kyve a vydava to hrozne zvuky napr z toho kopca...
Sroby su na fest zatiahnute..
Ale ta "podlozka " ci co to je na pohyblivej casti ta bude zrejme zla... ta do ktorej sa zatahuje srob...
Nemas nahodou podrobnejsi popis strmena ? Kde by bola velkost aka ma byt? by som si ju dal vysustruzit ak nie tak to rozoberem a odmeriam
No mam tie uplne prve... platnicky som nedavno menil... No ono to neni nejako katastrofalne volne,no len sa to kyve a vydava to hrozne zvuky napr z toho kopca...
Sroby su na fest zatiahnute..
Ale ta "podlozka " ci co to je na pohyblivej casti ta bude zrejme zla... ta do ktorej sa zatahuje srob...
Nemas nahodou podrobnejsi popis strmena ? Kde by bola velkost aka ma byt? by som si ju dal vysustruzit ak nie tak to rozoberem a odmeriam
Onoo, tie strmene co mas su strasne nachylne na zapecenie (zaseknutie). Takze sa ti necudujem ze mas volu niekde. Ten posuv sa ti zasekol alebo skrizil. Moze byt este aj zaseknuty ten hlavny velky piestik v strede..Vyzera to na generalku obidvcoh stmenov....
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
hmmm no piestiky hlavne stredne som rozhybaval a tie uz boli v pohode aj nove gumicky som daval
no ja myslim ze tie posuvy uz budu zodrane...len je dost mozne ze aj strmene uz budu vylagrovane .. tie posuvy budem musiet dat vysustruzithrubsie...musim to pomerat
no ja myslim ze tie posuvy uz budu zodrane...len je dost mozne ze aj strmene uz budu vylagrovane .. tie posuvy budem musiet dat vysustruzithrubsie...musim to pomerat
No neviem neviem ci sa ti to podari presne pomerat a vyrobit,zbytocna namaha a investicia.Casom aj tak sa to znova zadre. Pories to tak ako ja a kopec inych ludi na tomto fore. Kupili sme si ojazdene ATE strmene z Opel Astra F a pasuju presne a brzdia skvele, su takmer bezudrzboveNexiak píše:hmmm no piestiky hlavne stredne som rozhybaval a tie uz boli v pohode aj nove gumicky som daval
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..