Buchanie,praskanie.... :-(

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
Nexiak

Buchanie,praskanie.... :-(

Příspěvek od Nexiak »

Nazdar chalani,potrebujem pomoct z napravami ... No,cital som tu niekde ze ked ide do zakruty tak ako ja tak pocuje vrzganie alebo praskanie nieco take zo zadneho praveho kolesa. Docital som sa ze to moze byt povolene lozisko.. dnes som obidne vymenil vlastne 4 v kazdom kolese 2 aj gufera a takisto aj pakne brzdove som dal nove.. a stale to robi .. som uz bezradny.. mam aj tlmice aj struny vymenene.. Robilo to pred vymenou a aj po vymene..

Tak isto v prednom kolese ale to iba ked prejdem cez jamu alebo na nieco nabehnem... :( ale to len bucha.. v predu mam tlmice aj capy nove.. som aj po geometrii .. tiez som sa tu docital ze to moze byt strmen vybuchany. ale ked chytim rameno,stabilizator cap alebo cokolvek a pokyvem tak sa ani nehne nema tam vobec nic volu.. aj loziska hore na tlmici su dobre ked sa menili tak som ich kontroloval ...

Prosim Vas poradte mi niekto lebo ja som uz bezradny :( :( :(
Dakujem za odpoved-e
Reklama

Dark69

Re: Buchanie,praskanie.... :-(

Příspěvek od Dark69 »

A co silentbloky, aj tie si menil?? Ostatne asi bude uz len praskanie karoserie :? Ja som isiel na jednej nexii po riadnych jamach na ceste a neveril som ze idem na nexii, isla tichsie a lepsie tlmila ako kamaratova honda civic r.v 96 ktora isla tiez velmi ticho po dierach a dobre aj tlmila..A ked som isiel ja na mojej nexii tak ostalli mi len oci pre plac, to trepanie mi pripominalo rozbity favorit :( Takze idem menit tlmice a silentbloky.Capy a stabilizatory uz mam.. Podla mna ak ma raz Nexia uz vytrepanu napravu a karoseriu tak uz ju nikdy nedas do povodneho stavu ani novymi nahradnymi dielmi :? No cest vynimke JRDa, palikx a dalsi dokazu aj nemozne... :D
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
Nexiak

Příspěvek od Nexiak »

No silentbloky som nemenil no ale vymenim aj tie,nic ine mi neostava.. a potom uvidime.
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jo silentbloky sú navetším problémom na Nesii a vlastne skoro všetkých vozou a GM to má tak ako VW takže aj já si myslím že to je tak silenbloky, jo a tým by sa pri búchaní malo začať,no a tady je asi všetko čo na predku treba :D
Přílohy
sil_72.jpg
sil_72.jpg (41.55 KiB) Zobrazeno 1927 x
Nexiak

Příspěvek od Nexiak »

dik za odpovede chalani . objednal som aj silentbloky do zadu najskor ..vymenim a uvidim... hadam to bude v pohode uz potom :-) cez week idem aj priistrojovku rozobrat nakomplet a podavat tesnenia nech nehrka :-D nato bude najlepsie tesnenie co sa dava na okna ... potom napisem co som porobil :-D
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

Jasnee...a potom daj vediet aj po vymene prednych silentblokov ako si dopadol, ovsem ak ich budes menit ;)
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
Nexiak

Příspěvek od Nexiak »

jasne aj tie budem menit :-) mam rad svoju nexiu tak jej doprajem :-D potom napisem .. ale predne silentbloky az buduci mesiac,teraz mi to financne nevychadza :D
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“