Kód: Vybrat vše
iskra nieje:
sviecky
kable
inducka
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Kód: Vybrat vše
iskra nieje:
sviecky
kable
inducka
Imobilizer mam tak aj v tom moze byt chyba. Este som skusal roztlacit a prekvapivo nastartovala. Nechal som motor zohriat. Vypol som ho a opat uz klucom nastartoval. Takto sa mi to podarilo zo 5 krat a potom som neskusal ale som nechal vychladnut. Akurat pri bezani sa motor vzdy udrzal na 1500 RPM a po chvili asi 30 sekund zacal klesat a to aj pri zohriatom motore. Ked vychladol klucom som nenatocil a uz ani roztlacenim. Fakt neviem co je s tym...Dark69 píše:Immobilizer nemas?? Ak nie a ak si startoval, tak ani indukcna cievka pri blatniku co je nehadzala iskru??? Tak potom pravdepodobne odisiel oriesok spinacej skrinky ako mne..Kontakty sa v nom vydreli a pod orieskom ostali medene pilinky, potom to startovalo ako sa mu chcelo...pozry sa na to
pri original scheme to bolo pisane vpravo (schema z nexiaclub.com a strana asi 16)JRD McLAREN píše:..jaj...
ta nova spinacka stoji asi 230 ci 250 korun..
nechapem ze sa niekomu chce srat z prepajnim dratov...
kontrolka dobijania zhasne iba v pripade, ze alternator zacne vyrabat elektricku energiu...
nema priami suvis zo startovanim..neviem jak si zrovna toto dokazal vycitat zo schemy..
cize stale su tu podozrive 3 veci, ..
Rozdelovac,
Spinacka,
Imobilizer,
kym niecim nezacnesh, nezistish ze kde je chyba...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |