Zadne sedadlo
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Zadne sedadlo
Dobry den, kupilo som starsiu Nubiru a neviem, ci som uuuplne neschopny, ale nemozem zdvihnut zadne sedadlo. Nie operadlo, to ide v pohode sklopi. Uz som tam hladal, ci to nieje nejak zaistene, bezuspesne. Budem rad, ak niekto poradi. Vdaka
- Reklama
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zadne sedadlo
Vítej Filipo, ať ti Nubi slouží k radosti
A teď k problému......sedadlo když malinko nadzvedneš, tak uvidíš, že je k podlaze "zaháknuté". Proto ho musíš odháknout.....já jsem se s tím pral asi 3 hodiny, než se mi to povedlo, ale postup byl následující....
Přední sedadla jsem si dal úplně dopředu, kleknul jsem si na kraj sedadla a koleny jsem tlačil do sedadla (jakobych ho chtěl posunout ve vodorovné pozici) a zároveň jsem tlačil rukama do místa, kde je zhruba to očko, které je zaháknuté za hák....
Musí se totiž vyháknout způsobem, že budeš tlačit směrem dolů (do sedadla) a zároveň tlačit směrek k zadní části auta (jakoby do kufru)....
Snad ti můj návod pomohl. Dej vědět, jak jsi dopadnul
A teď k problému......sedadlo když malinko nadzvedneš, tak uvidíš, že je k podlaze "zaháknuté". Proto ho musíš odháknout.....já jsem se s tím pral asi 3 hodiny, než se mi to povedlo, ale postup byl následující....
Přední sedadla jsem si dal úplně dopředu, kleknul jsem si na kraj sedadla a koleny jsem tlačil do sedadla (jakobych ho chtěl posunout ve vodorovné pozici) a zároveň jsem tlačil rukama do místa, kde je zhruba to očko, které je zaháknuté za hák....
Musí se totiž vyháknout způsobem, že budeš tlačit směrem dolů (do sedadla) a zároveň tlačit směrek k zadní části auta (jakoby do kufru)....
Snad ti můj návod pomohl. Dej vědět, jak jsi dopadnul
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- koniQ
- Bydliště: Most pri Bratislave, okr. Senec (4km do BA, 17 km do SC) pakáreň
je to tak jak to popisuje ivoš, osobne som mal tuto ukrutnu skusenost pri vymene palivoveho cerpadla ktore sa nachadza pod zadnymi sedadlami na pravej strane treba sa na to proste natlacit kolenami cca 10 cm od laveho a praveho kraja a potom to vysunut smerom do kufru skus si pod to cupnut a trosku nadvihnut to sedadlo uvidis tam ten system
Chevrolet Orlando white 1.8 LTZ, ALU 225/50R17, nove od 9/2011, kúpene 11/14 pri 69 000 km, od 72 000 km LPG Tartarini, 54 L nadrz, 3/17 125 000 km
blue Nubirka S 1.6 16V ,r.v.: 1997, bez klimy a ABS, LPG - Tartarini, od 15.3.2017 odpočíva vrakovisku v Bernolakove 330 000 km.
blue Nubirka S 1.6 16V ,r.v.: 1997, bez klimy a ABS, LPG - Tartarini, od 15.3.2017 odpočíva vrakovisku v Bernolakove 330 000 km.
Vdaka vam, zajtra idem na to a podam spravu, ako to dopadlo. Inac mam to 97rocnik, v prevadzke od leta 98, 2liter, 98kw. 6.8. tam idem dat LPG. Zatial dobre, dufam, ze nesklame. Cafte
Pani, dostal som sa k tomu az dnes a vdaka vam to trvalo 5minut. Dakujem
Mám dotaz jak se dají oddělat takový ty boční věci u zadních sedadlech (vedle opěráků ty šedé, za pásem):
Jednak to drží na části zámku zadních opěradel a pak asi na ose sklápění zadních opěráků ???
Zkoušel už je někdo oddělávat???
Jednak to drží na části zámku zadních opěradel a pak asi na ose sklápění zadních opěráků ???
Zkoušel už je někdo oddělávat???
Daewoo Nubira 1.6 16V kombi SX, tmavozelena
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.