Zadne sedadlo

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
filipo61

Zadne sedadlo

Příspěvek od filipo61 »

Dobry den, kupilo som starsiu Nubiru a neviem, ci som uuuplne neschopny, ale nemozem zdvihnut zadne sedadlo. Nie operadlo, to ide v pohode sklopi. Uz som tam hladal, ci to nieje nejak zaistene, bezuspesne. Budem rad, ak niekto poradi. Vdaka
Reklama

Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Re: Zadne sedadlo

Příspěvek od Ivoš »

Vítej Filipo, ať ti Nubi slouží k radosti ;)

A teď k problému......sedadlo když malinko nadzvedneš, tak uvidíš, že je k podlaze "zaháknuté". Proto ho musíš odháknout.....já jsem se s tím pral asi 3 hodiny, než se mi to povedlo, ale postup byl následující....

Přední sedadla jsem si dal úplně dopředu, kleknul jsem si na kraj sedadla a koleny jsem tlačil do sedadla (jakobych ho chtěl posunout ve vodorovné pozici) a zároveň jsem tlačil rukama do místa, kde je zhruba to očko, které je zaháknuté za hák....

Musí se totiž vyháknout způsobem, že budeš tlačit směrem dolů (do sedadla) a zároveň tlačit směrek k zadní části auta (jakoby do kufru)....

Snad ti můj návod pomohl. Dej vědět, jak jsi dopadnul ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
koniQ
Bydliště: Most pri Bratislave, okr. Senec (4km do BA, 17 km do SC) pakáreň

Příspěvek od koniQ »

je to tak jak to popisuje ivoš, osobne som mal tuto ukrutnu skusenost pri vymene palivoveho cerpadla ktore sa nachadza pod zadnymi sedadlami na pravej strane :) treba sa na to proste natlacit kolenami cca 10 cm od laveho a praveho kraja a potom to vysunut smerom do kufru -i skus si pod to cupnut a trosku nadvihnut to sedadlo uvidis tam ten system
Chevrolet Orlando white 1.8 LTZ, ALU 225/50R17, nove od 9/2011, kúpene 11/14 pri 69 000 km, od 72 000 km LPG Tartarini, 54 L nadrz, 3/17 125 000 km

blue Nubirka S 1.6 16V ,r.v.: 1997, bez klimy a ABS, LPG - Tartarini, od 15.3.2017 odpočíva vrakovisku v Bernolakove 330 000 km.
filipo61

Příspěvek od filipo61 »

Vdaka vam, zajtra idem na to a podam spravu, ako to dopadlo. Inac mam to 97rocnik, v prevadzke od leta 98, 2liter, 98kw. 6.8. tam idem dat LPG. Zatial dobre, dufam, ze nesklame. Cafte
filipo61

Příspěvek od filipo61 »

Pani, dostal som sa k tomu az dnes a vdaka vam to trvalo 5minut. Dakujem
Arendal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arendal »

Mám dotaz jak se dají oddělat takový ty boční věci u zadních sedadlech (vedle opěráků ty šedé, za pásem):

Obrázek

Jednak to drží na části zámku zadních opěradel a pak asi na ose sklápění zadních opěráků ???
Obrázek

Zkoušel už je někdo oddělávat???
Daewoo Nubira 1.6 16V kombi SX, tmavozelena
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“