Zdravim hoši....
Neviete mi niekto poradit, kde sa da napojit na AVEU kablom na diagnostikovanie? Pokusal sa uz niekto po domácky napojit a spravit si nejaku tu diagnostiku na AVEU?
Aky ste pouzili kábel, popripade SW?
Dakujem za vase skusenosti a rady
Diagnostika AVEO
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
- Reklama
Re: Diagnostika AVEO
ahoj zkousel jsem to a povedlo se spojit s motorem.ale ja mam original daewoo diagnostiku.
na tyhle auta je potreba CAN prevodnik jelikoz to bezi po datove sbernici na rozdil od starsich daewoo a hlavne mi chybi ten original program na aveo takze se spojuji pres lanose.
na tyhle auta je potreba CAN prevodnik jelikoz to bezi po datove sbernici na rozdil od starsich daewoo a hlavne mi chybi ten original program na aveo takze se spojuji pres lanose.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
palikx píše:ahoj zkousel jsem to a povedlo se spojit s motorem.ale ja mam original daewoo diagnostiku.
A kde si sa napojil?kde je ta koncovka v Aveu?
Hm...nepokusal by som sa nejakym neoriginalnym diagnostickym pristrojom ,pretoze auta uz maju komunikaciu CaN,INAKSIE JE POD VOLANTOM VIAC K STREDOVEMU TUNELU.