No a teraz to hlavne..Celkove pocity po vymene su neskutocne

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Ono prevodova paka mi strasne lietala, po vymene tych puzdier uz nelieta ale je to normalne ze ma paka este volu kusok, predsa auta uz niesu najnovsie...mne sa uplne odstranila vola v tej kulise pri motore kde som vymenil tie puzdra...pred vymenou to tam lietalo ako chcelo a po vymene je to uz na pevno bez voleppp píše:To mas stastie ze uz nemas ziadnu volu. Ja mam este volu (na pake to robi aspon tie 2cm) v klbe pred vstupom do prevodovky a ta sa uz odstranuje tazko. Cely klb ani neviem ci dostat a len polovicka z neho stoji cca 50eur (aj s tym klukopakom v ktorom si menil puzdra) a este su tam dalsie veci ktore som sa uz potom ani nepytal ci dostat. Paka sice kvoli tomu nedrnci ale asi kvoli tomu sa mi casto nedalo po prudkej zakrute (na parkoviskach, krizovatkach a pod.) zaradit 1,2,3,R. Teraz po vymene silentblokov/gum na tyckach stabilizatoru (espero) sa to citelne zlepsilo ale aj tak s tym nieco budem musiet vymysliet.
kde sa daju tie puzdra kupit, resp. co mam hladat alebo pytat? puzdra do klukopaky na espere?ppp píše:toto je to puzdro v prepakovani ,medzi radickou a prevodovkou, potrebne su dve, jedno zhora druhe zdola
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |