Pomoc
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Pomoc
Nevie niekto poradit mi co mozem mat s autom Nubira,ak uberiem nohu s plynu trhne mi volantom a vyrovna mi volant ak pridam stocimi mi volant a ak idem do zakruti tak idem do prava nie oblukom ale takým trhanym pohybom Dajume za radu
Daewoo Nubira 1,6 SX
- Reklama
Re: Pomoc
Mrkni na dvě věci které spolu nemusí souviset.
1. silentbloky předních ramen auto může plavat, ev. při přidání nebo ubrání plynu může někam táhnout aniž bys točil volantem
ramena se nesmí dotýkat nápravnice, když na ni leží jsou silentbloky unavený a ramena si dělaj co chtěj
2. takový malý kloub něco jako kardan na řídící tyči volantu v místě kde volantová tyč prochází podlahou. Když ten zatuhne a přidře se má to podobný příznaky s tím trháním jak popisuješ. Nějak to prostříkni a rozhejbej
3. I to servo co píše Peha by to mohlo, ale nejdřív mrkni na bod 1 a 2 je to nejjednodušší Já osobně bych začal bodem 2.
1. silentbloky předních ramen auto může plavat, ev. při přidání nebo ubrání plynu může někam táhnout aniž bys točil volantem
ramena se nesmí dotýkat nápravnice, když na ni leží jsou silentbloky unavený a ramena si dělaj co chtěj
2. takový malý kloub něco jako kardan na řídící tyči volantu v místě kde volantová tyč prochází podlahou. Když ten zatuhne a přidře se má to podobný příznaky s tím trháním jak popisuješ. Nějak to prostříkni a rozhejbej
3. I to servo co píše Peha by to mohlo, ale nejdřív mrkni na bod 1 a 2 je to nejjednodušší Já osobně bych začal bodem 2.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Nemas niejaku schemu Daewaa ze kde to mam pozriet ja sa v tom nevyznam moc ,najhories je ked uberem s plznu vtedy trhne mi do prava nema s niejakus tranku o scheme ddEAWA NUBIRI ALE AJ TAK DIK SI MOC PORADIL
Daewoo Nubira 1,6 SX
Někde se tu potuluje servisní manuál v angličtině a poská knížka něco jako udělej si sám. Je to tady:
http://nubira.daewooclub.com/download.php
stáhni si to a koukni snad ti to pomůže.......... Ozvi se jak to dopadlo
http://nubira.daewooclub.com/download.php
stáhni si to a koukni snad ti to pomůže.......... Ozvi se jak to dopadlo
Jasně třeba se potkáme někde na srazu atd. Jinak je dobrý uvést do při registraci do fora bydliště aspoň město, ozvou se ti i lidi z okolí, kteří třeba rádi pomůžou....... Tak si ho do profilu dej...... Daewáci Chevroleťáci spolu celkem dobře drží.....
Uprav si profil........ a vypni Caps look
A já bych dodal, příště napiš raději nějaký rozumný název dotazu. Mohlo by se stát, že budeš čekat dlouho, než se někdo koukne o co vlastně jde.
Kia Rio 1.25 CVVT COOL
Nubira hatchback 1.6 16v - důvěrně zvaná Cecilka † 29.9.2016
Nubira hatchback 1.6 16v - důvěrně zvaná Cecilka † 29.9.2016