Caute,
dal som auto do servisu, aby mi vymenili spodný gul. cap. Za 1/2 hodku mi volali, ze cap je v poriadku, ale zistili vôlu v riadení - oprava = výmena cize 500-600Eur.
Ja som o tom ani nevedel, auto "nepláva", iba sem tam sa ozval nejaký buchot od nápravy, co som pripisoval vymlátenému capu. Az na ten obcasný buchot/klepot od podvozku (mozno to ani nie je od riadenia) je riadenie bezpróblemové.
Moc sa mi to menit nechce, neviete ci sa to dá nejako opravit?
Igor
Vôla v riadení-co dalej?
Moderátor: Blue Lanos
Vôla v riadení-co dalej?
Lanos 1,5l, 5dv., BRC-LPG
- Reklama
Re: Vôla v riadení-co dalej?
nezda se mi to.
nikdy sem nevidel tak obrovskou vuli ze by se muselo menit rizeni.
nikdy sem nevidel tak obrovskou vuli ze by se muselo menit rizeni.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Pravdupovediac, ako si opatovne vsímam tie klepoty-buchoty od nápravy, tak to rozhodne ide spod auta a vo volante nieje nic cítit. Iba ked stojím a tocím zlava doprava tak pri zmene otácanie nieco velmi jemne pukne, ale to vyslovene ide akoby z nejakého loziska volantu. Navyse mám servo, nemalo by to práve servo tlmit?
Ale vobec ma no neprekvapuje. Ked mi odchádzal pravý spodný cap, tak tiez prvý krát povedali ze je v poriadku (mali to na zdviháku) Az ked to fakt neskutocne chrupotalo tak to vymenili. Proste tento servis vie odstránit kontretnu chybu. Nájst ju vsak nevie a zdá sa mi, ze ani nechce, pritom by na tom zarobili.
Celkovo z podvozku podla zvuku identifikujem 3 zvuky . Jeden ide zo zadnej nápravy (to sme tu uz riesili) a dva zpredu. Jeden sa výrazne podobá na zvuk vybitého spodného capu a druhý je záhadou uz 70 tis km. Zacal ked mi menili tlmice, ale ten clovek prvý krát v zivote rozoberal lanos, takze nieco zle zlozil-podla mna nieco v okolí loziska kolesa, alebo v ulození tlmica.
Ale vobec ma no neprekvapuje. Ked mi odchádzal pravý spodný cap, tak tiez prvý krát povedali ze je v poriadku (mali to na zdviháku) Az ked to fakt neskutocne chrupotalo tak to vymenili. Proste tento servis vie odstránit kontretnu chybu. Nájst ju vsak nevie a zdá sa mi, ze ani nechce, pritom by na tom zarobili.
Celkovo z podvozku podla zvuku identifikujem 3 zvuky . Jeden ide zo zadnej nápravy (to sme tu uz riesili) a dva zpredu. Jeden sa výrazne podobá na zvuk vybitého spodného capu a druhý je záhadou uz 70 tis km. Zacal ked mi menili tlmice, ale ten clovek prvý krát v zivote rozoberal lanos, takze nieco zle zlozil-podla mna nieco v okolí loziska kolesa, alebo v ulození tlmica.
Čau, mal som podobný problém s lanosom. V servise mi núkali vymeniť riadenie cca za 17.000 SK. Pravda bola taká, že stačilo dotiahnúť šrob na tyči riadenia, pretože tyč riadenia je spojená. Tam je taký šrob, keď sa zohneš k pedálom tak ho uvidíš. Poriadne ho dotiahni a bude to OK. Tam ten šrob má tendenciu sa uvoľniť. To vieš, servisáci by ťa pumpli o prachy. Zdar a silu!
vdaka, pozriem to. urcite to nebudem dávat vymenit, lebo ad 1. pri jazdení to myslím nevadí, ad 2. nemyslím ze tie moje buchoty sú z toho.
Ešte k tomu riadeniu, po dotiahnutí spomínaného šrobu mi prestali aj tie buchoty akokeby z nápravy...