tak po kratkom case mam zas dalsi problem. Tentokrat so spotrebou. Jednu chvilu taha aj 5 L na 25 km a inokedy to prejdem aj na 1 L. Cim to moze byt? Moze to byt tym ze som sa minule vytrieskal do priakopy s kamosom a pravdepodobne mam nejak divne krivy lavy tlmic (kuk foto). Zeby som mal krivu prednu napravu? Lenze zas niekedy to taha v pohode a inokedy 5 L. Jazdim kazdy den tu istu cestu tak si to sledujem. Mam rozmerane ze tu trasu prejdem na 1 L. Kezdy den su to teda 2 L lebo aj naspet. Tzn. ze jeden usek na meradle paliva by mi mal vystacit tak cca na 2 dni. Cela nadrz 8 dni. Minuly tyzden to ale vyslo len na 7 dni. No a v utorok poobede som tankoval 15 L. Dnes mam uz len polovicu. V stredu co scuclo 5 L a dnes to islo normalne na 1 L tam a 1 L naspet.Bude to nieco so syticom? Ako zistim ci neni chyba v sytici? Ved ked mam motor studeny a hodim 3 tak na 30 km/h sa to pekne drzi a nemusim drzat ani plynovy pedal. Aj pri 45 km / h dam 4 a bez plynu sa to drzi na 45. A bez sytica to na trojke klesa az po 20 km/h. Tak myslim ze sytic bude v poriadku...tak kde moze byt problem?
Obrázky:
1. Lavé koleso

2. Pravé koleso

3. Toto je uchyt tlmica laveho kolesa

4. Toto je uchyt tlmica praveho kolesa

5. Toto je sytic ze? Ked sa zatlaci smerom dozadu tak by mal pustat viac benzinu, nie?