Moderátor: Blue Lanos
no neviem mozno na teba su tam dobry alebo ich tam poznas ked si z RV ale moj nazor o nicom ako sa unas povie ,,ako žimne grisy,, ale je to moj osobny nazor a moja skusenost vies ked dojdes lebo mas na spolujazdcovych dverach inu listu(z lacnejsej verzie( a nie karbonovu aku som mal mat v ,,sport,, vybave a oni nato aby ju objednali rozoberu tapacirung lebo musia vidiet akaje to lista aby objednali spravnu a ty cakas 2,5hod no sranda to neni a ocuvacom som pisal-peha- píše:LE-LE-LE načo máš prdelko navigáciuLE Levoča
![]()
![]()
Jasne to mas pravdu znamost je znamost aj ja skor idem odtahovkou po znameho akopo ,,neznameho,,-peha- píše:Ale isto ťa chápem mne sa to isté stalo v KE a tak som navštívil tento náš no a zo začiatku som bol tiež dosť naštvaný na čekanie súčiastok zo skladu ,ale potom sme si to vyjasnili no a my im robíme služby v LPG a oni nám v benzine takže sa nám spolupráca osvetšilaAle ako vravím asi to bude po známosti a to nie len v tom to servise tu je toho na okolí viac
Mapiyal píše:Zdravím, jsem z Brna. Dovezla jsem si Captivu z Německa- novou, dobrá cena!! S autem jako takovým jsem až na drobné vyjímky spokojená, ale SERVIS KATASTROFA!!! (neochota, ND díly nejsou, dlouhá čekací lhůta, žádná garantovaná doba opravy, tak jako u koncernových vozů)
Náhradní díly nejsou- běžná čekací lhůta 3 týdny plus týden výměna!! A navíc se handrkujete jestli vám to vůbec uznají jako záruční opravu. Takže jste měsíc bez auta.![]()
![]()
Nemáte někdo typ na dobrý autorizovaný servis v Brně (kde jsou ochotní servisáci)??? Mám jen špatné zkušenosti!!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |