Filtr přímého sání

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
cukrar

Filtr přímého sání

Příspěvek od cukrar »

1. Daewoo Nexia 1.5 r.v.1997 (koupeno v r. 8/2006-prodáno v r. 8/2009)
2. Citroen Berlingo 1.6HDi r.v.2006 (koupeno v roce 8/2009)
Reklama

pacho

Re: Filtr přímého sání

Příspěvek od pacho »

Který je lepší to těžko říct, ale zda se mi že je to vyhazování peněz. Pokud není filtr pořádně krytej proti teplu a nečistotám od motoru nemusí dlouho vydržet. Ja na 120 používal variantu obdobnou té na prvním odkaze ale kůli výřícímu prachu se ucpával. Ten druhej má alspoň obal. Jinak bych ale zavažoval spíš klasiku od KN do původního boxu na filtr. Hodně zaleží na tom jak máš udělanej motor, protože filtr za 4000 až 6000,- je podle mě zbytečnej pro klasickej motor, na to stačí opravdu klasika do boxu od KN, má taky dlouhou životnost a auto s ním jede líp nebo to tak alspoň působí.
cukrar

Příspěvek od cukrar »

daredriver píše:Který je lepší to těžko říct, ale zda se mi že je to vyhazování peněz. Pokud není filtr pořádně krytej proti teplu a nečistotám od motoru nemusí dlouho vydržet. Ja na 120 používal variantu obdobnou té na prvním odkaze ale kůli výřícímu prachu se ucpával. Ten druhej má alspoň obal. Jinak bych ale zavažoval spíš klasiku od KN do původního boxu na filtr. Hodně zaleží na tom jak máš udělanej motor, protože filtr za 4000 až 6000,- je podle mě zbytečnej pro klasickej motor, na to stačí opravdu klasika do boxu od KN, má taky dlouhou životnost a auto s ním jede líp nebo to tak alspoň působí.
děkuji za info
1. Daewoo Nexia 1.5 r.v.1997 (koupeno v r. 8/2006-prodáno v r. 8/2009)
2. Citroen Berlingo 1.6HDi r.v.2006 (koupeno v roce 8/2009)
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

K čemu to potřebuješ? Do sériového Nexia motoru?

První kousek je nechutně předražený - stačí koupit jen samotný filtr, nemusíš kupovat sadu.

Druhý kousek je na hovno, protože ten filtr nedýchá.

Až napíšeš, k čemu to potřebuješ nebo čeho chceš docílit, poradím dál...

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Odpovědět

Zpět na „NEXIA“