Mám jeden velký problém s nexii 8v..
Dneska si to krásně jedu po E55 na jednom horizontu jsem ucítil škubání motoru-pro mě nic neobvyklého,vytočil jsem tedy Nesii do 6tis a jel dal,nicméně po ubrání motoru auto už jen šlo na volnoběžné otáčky a to tím způsobem že hodně vynechávalo a po přidání plynu dokonce i střílelo do sání a zároveň začalo blikat Ecu kontrolka,,auto šlo tedy na lano a to už jsem ho ani nenatočil,,moje intuice mi nedala a auto jsme roztahly (vím že to není pro katík to nejlepší) po překročení cca 4 tis auto zaškubalo ale jelo zhruba jak má,dokonce i Ecu zhasla,ale jakmile jsem ubral motor šel opět do volnoběžných otáček chod jako popsaný nahoře i Ecu opět blikala.
Zkusil jsem sundat hadici u vstřikovací lišty a zapl klíček,čerpadlo vychrlilo hoodně benzínu takže tam asi chyba není..
Zjistil jsem ještě jednu věc,že když odpojim přetlakovou hadici od zpětné hadice benzínu tak to jde drobet lépe..
Malá perla nakonec-když jsem auto nechal 35min stat v -9°C a šel to zkusit tak auto chytlo a šlo ůplně normálně,,ale asi tak 5min pak zase ten samí problém..
PROSÍM O NĚJAKÉ NÁPADY OPRAVY
Jo a přijde mi že nesii poslední dobou dlouho chytala když jsem ji startoval.

Zkusím tam dát rozdělovač s Racera výpadá že má stejné výstupy tam mi šel motor parádně