Černá svíčka na druhém válci
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Černá svíčka na druhém válci
Chtěl bych se zeptat,proč mám pořád černou svíčku na druhém válci.Dělá to jenom na tom jednom.Ostatní jsou v pořádku.Tlak ve válci je v pořádku ( je stejný jako na prvním ),vstřik taky v pořádku a kable jsem vyměnil pro jistotu taky a vymněnil jsem i vzduchový filtr.Svíčka je taky nová.Zkoušel jsem přehodit i kable na modulu,ale nic nepomáhá.
- Reklama
Třeba máš prasklý stírací kroužek ve válci, nebo blbý gufera u ventilů, a jde ti tudy olej do toho 2 válce, proto máš svíčku černou. Nevím jestli to ještě teď platí, ale já pamatuju, že svíčka měla mít izolátor barvy cihlové, šedá nebo bílá=chudá směs, černá = někde do válce proniká olej....
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to sací potrubí konečně přetěsnil.Drbačka to teda byla.Ještě teď necítím ruky.Poprdkává to z výfuku méně,ale poprdkává.Hlavně když motor jde dolů z otáček ( 2500-2800 ) na volnoběžné otáčky ( 950 ).Chvíli to jede na volnoběh a potom se to jako by uklidní a dělá jenom občas.Tak nevím čím to dále může být ?Taky jsem si všimnul,že mi teče dost vody z výfuku.Možná je to tím,že jezdím denně do roboty 4 km tam a 4 km zpátky,tak teď v zimě se to nestačí odpařovat a sráží se to ve výfuku.V nedělu to otestuju na delší trase.Asi něco kolem 90 km,tak jsem zvědavý co to bude dělat.
-
Re: Černá svíčka na druhém válci
Aj ja som našiel čiernu sviečku na druhom valci, očistil som ju a dal do prvého. A po čase skontrolujem. Ale vymenil som zapalovacie trafo, stálo 40€ a problém trhania a kolísania otáčok zmizol, a to nehovorím o strieľaní do sania na plyn pri nízkych otáčkach v rozbehu. Takže asi výrobná vada alebo medzizávitový skrat, nepravidelná činnosť cievky. Teraz už v pohode vytočím 6000 ot. predtým 4200 a dosť.