Vysypané řízení
Moderátor: Blue Lanos
Vysypané řízení
Tak poslušně hlásím se mi dnes vysypalo řízení,dá se někde koupit levně? Asi sotva co ?
- Reklama
strašně to rachotilo tak první verze mého drahého chotě zněla že se mi vysypalo řízení a že nové stojí 12000,pod tím pojmem si představuju že je všechno k.o.,nicméně při bližším ohledání zjistil že stačí udělat takové pouzdro které tam vsunul a už to nebouchá ani nerachotí.čili jako naprostý laik to popíšu asi takto : Na pravé straně jedna tyčka mlátila v druhé.Mikeš píše:Nevíš náhodou konkrétně která část?Řízení je docela širokej pojem
Tak asi tak omlouvám se ale já jen jezdím a hlásím závady
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
To nebude čap s ramenom? To je častá závada u Matízkov pri kvalite našich ciest. Výmena vyjde tak na 2 000 SK
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Jo Alvi to já fakt nevím viděla jsem jak to bylo na zvedáku jen jednu tyčku vsunutou v druhé a ta bouchala tak si tam nechal udělat pouzdro na radu mechanika který matízky opravoval v servisu a ono to fakt zabralo.Takže prozatím nás oprava nestála nic ale znáš jak to je,kdo ví na jak dlouho ale třeba to vydrží no uvidíme zatím je klid.alvin píše:To nebude čap s ramenom? To je častá závada u Matízkov pri kvalite našich ciest. Výmena vyjde tak na 2 000 SK
Janula B:
Zdravím.
Váš popis závady byl perfektní Hezké svátky nejen Vám, ale i ostatním účastníkům tohoto fóra
A použiji slogan Topola: mírně upraven. Ať Vám Matíz jezdí a již nezlobí.
Zdravím.
Váš popis závady byl perfektní Hezké svátky nejen Vám, ale i ostatním účastníkům tohoto fóra
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Jooo co by jste chtěli po ženské,odborné termíny fakticky neovládám,jen takové ty běžné věci,ale tohle už je práce pro odborníka nebo kutila.V.Brousek píše:Janula B:
Zdravím.
Jinak hezké Vánoce všem přeji.