pomalé klesanie otáčok motora

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
igor.cervinka

pomalé klesanie otáčok motora

Příspěvek od igor.cervinka »

Môže mi niekto poradiť s mojím lanosom 1,6 16V ?Mam taký pocit že mi pomaly klesajú otáčky .po každej manipulácii s plynom to pomaly klesá,kladka s plynovým lankom chodí v pohode.tiež mám pocit že by to mohlo byť tým motorčekom otáčok alebo to robí každé daewoo?nedávno som ho kúpil, tak neviem či je to bežné.bol som aj v servise mal som problém s flexi spojom výfukového potrubia ,auto mi mykalo ale to je už odstránené.niekedy s ním trochu mykne pri jazde po meste,mám pocit že nereaguje motor podla manipulácie plynu.ak máte s týmto niekto skúsenosti napíšte díky.
Reklama

milosh

Příspěvek od milosh »

Prispevek presunut do spravne sekce :roll:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
PETER NOGA
Kontaktovat uživatele:

klesanie otačok

Příspěvek od PETER NOGA »

Ahoj.J a mám ten istý problém-ak to je problém. Ja to neriešim,ale mohla by to byť že treba premazať škrtiacu klapku.
igor.cervinka

klesanie ot a skackanie ,mykanie motora po prejdení nerovnos

Cau Peter,nie je to až taká chyba je to asi u každého daewa ako tak čítam niektoré príspevky.ale čo ma viacej štve je skackanie motora po každom prejdení neakého hrbola hlavne za studena.neviem ci mam vymeniť ten krokový motorček čo každý stále spomína,alebo neviem či je ešte niekde inde problem.keby som toto odstránil tak to nemá chybyčky.ozvyte sa niekto ešte ak ste to niekto riešil.díky tebe Peto že si niečo napísal lebo som ani nevedel či píšem do správnej časti alebo kde vlastne.bola to prvá správa a nie som ani neaký počítačový maniak. tak zdravím všetkých čakam na odpovede díky Peter30
JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

..hmm ..premazat... :?

vycistit to treba...takto
http://195.168.25.155/dohc/klapka

a "poskakovanie" moze mat vela pricin..
vycisit najprv klapku, ono aj ten potenciometer na nej moze byt "vybehany"
potom ECU jednotka nevie, nakolko je otvorena klapka..
..zle kable na svieckach to mozu byt, sviecky ..atd.atd..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
igor.cervinka

Díki JRD McLAREN takú dokumentáciu som nečakal,vyskušam tie sviečky zajtra, mám nové NGK doteraz tam boli bosch 4 kontaktné a vidím že každý na ne nadáva.a potom tu klapku len dúfam že nič tam neviskočí a nepretočí sa tak že to nebudem vedieť zložiť.anak taký problem nemávam ele všetko je možné.som zvedavý jak to tam vyzerá či to nieje zasr.tak zatial díki ozvem sa po zákroku.
Odpovědět

Zpět na „LANOS“