Pomoc s Matizem, prohlídka po koupi

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
takky

Pomoc s Matizem, prohlídka po koupi

Příspěvek od takky »

Ahoj všem. :roll:
Potřeboval bych pomoci. Moje přítelkyně se ve středu stane majitelkou Matize (vysnila si ho).
Auto je přitažené z Německa, je vcelku ve výborném stavu, najeto 80000km.
Je dost vybavené (ABS, 2 airbagy, servo). Datum výroby 05/1999.
Jediné, čeho jsem si všiml je, že to málo brzdí.
Připadlo mi to jako když jsou jsou namazané pakny v zadních kolech (tekly by prasátka, znám to z Octavie) nebo něco podobnýho, prostě tlak na pedálu je, zavzdušněný to není, ale brzdí to málo. Zatím jsem nic nezkoušel, ani jsem pod tím neležel, auto budu mít až ve středu.
Ale ty brzdy musím zkouknout.
Není tady nějaký odborník na Matize, který by mi s tím pomohl?
Nejlépe někdo z okolí Mladé Boleslavi?
Zaroveň bych potřeboval prohlédnout všechna slabá místa a zkontrolovat celé auto, abych měl jistotu že je všechno v pořádku.
Když jsem s tím jel, tak mi to přišlo dobré, ale nejsem vůbec odborník na tato auta.
Moc předem děkuji za vaše rady a zkušenosti a za případnou pomoc.
Naposledy upravil(a) takky dne pon říj 20, 2008 23:36, celkem upraveno 1 x.
Reklama

palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

pokud se ti zda ze to malo brzdi tak zkontroluj predni desticky-pripadne kotouce.kotouce byvaji nekdy orezle a brzdici plocha je mensi.
desticky byvaji odlepene od te kovove casti a tim pri brzdeni desticka funguje jako pero.
a samo muze tect i brzdovka do zadnich brud nebo jsou zatuhle valecky.to se u takovychto aut co malo jezdi stava.
bolesti to moc nema jen odchazi zapalovaci kabely vicka rozdelovace obcas nejaky ten cep a nektera auta spatne radi 2 a 3 .jinak to docela funguje.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“