zas ma chytas za slovicka... hra mi to dobre aj bez ekvalizeru, /bez sumu, rusenia, nericia vysky, ale je to proste bez zivota/, ale urcite to hra podstatne horsie ako ked je zapnuty a spravne nastaveny ekvalizer, tym je dana skladba ovela zivsia, krajsi bas, niekde viac, inde menej vytiahnute vysky atd...... to som tu jediny co vie naco je ekvalizer a naco sluzi????
Simone, ty este pises, ze dobre to je vtedy, ked nepotrebujes nic nastavovat... tak kua naco sa predavaju mixazne pulty, naco sa vyrabaju ekvalizery, naco mame zvukarov na koncertoch, aj mi hraju milionove aparatury na hovno???? Aby regulovali tu hudbu a ozivovali ju tym, coho je v nej menej... nemyslite???? Porovnajte si nastavenie ekvalizeru napr pre Reggae, kde sa viac zdoraznuju stredy ako napr pri house a techno, kde je doraz na vyskach a silnom base. Rap napriklad zvaraznuje viac slova a bas
nech mi niekto vysvetli ci nejaka skladba moze dobre hrat bez ekvalizeru ako ked je na dany zaner hudby ten ekvalizer nastaveny...
Nic nieje zle nastavene,ale uz laskavo pochopte fakt, ze pri vypnutom ekvalizeri nieje ta piesen taka ako pri spravne nastavenom ekvalizeri
Potom tu asi o ekvalizere nikto nic neviete. Naco osciloskop ???? to je uz zachadzanie do extremov.
P.S. Co chces nastavovat na vyhybkach, ked su tam dve diery na dva kable????!!! Zas tak blby nie som aby som si to nevedel zapojit. Alebo si myslis, ze som dal basovu vyhybku na vyskovy reprak

nieje to ziadna matematika, ale rozdelenie frekvencie do repro, ktore z vyhybky vychadza.
A este jedna info na zaver - Ekvalizer sa pouziva aj kvoli nastaveniu hudby podla toho v akom priestore sa reproduktory nachadzaju, vid auto alebo mala alebo velka hala, otvoreny priestor a pod...
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo