1. odmontovat prednu masku - a uz som aj narazil na problem.
Hore je 5 srobov, to som zvladol, ale cely kryt drzi este v dolnych
castiach na 2 upevneniach, ktore neviem rozobrat.
Drží to tam čistě mechanicky. Musíš to opatrně třeba šroubovákem stlačit a vytáhnout... pokus se to nezlomit jako já, potom Ti to tam nebude tam pevně držet...
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Mno ja som nemal problem dat masku dole. Na uvolnenie spodnych drziakov su hore v maske take otvory na kazdej strane. cez ne sa prestrci sroubovak. Ale netlacit do viditelnej cervenej plosky. Od nej smerom k tebe su take iste velke otvory akon avrchu masky, do ktorych treba zatlacit. Staci jemne. Inac su dost pruzne, tak nefim, jak sa vam to podarilo zlomit....
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Ja som si kúpil streborný ťahokov dosť hustý a len som ho vložil medzi pôvodnú mriežku a lakovaný lem. Vyzerá to úplne v pohode a ani nebolo treba hútať nad novým uchytením
Ciernygepard píše:Ja som si kúpil streborný ťahokov dosť hustý a len som ho vložil medzi pôvodnú mriežku a lakovaný lem. Vyzerá to úplne v pohode a ani nebolo treba hútať nad novým uchytením
Mno ja si myslim, ze i tak sa to robi. Tiez to tak mam.
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory POWERED by JRD McLAREN
Já byl napoprvé uspěšný - nic jsem neulomil, to se mi podařilo až na druhý pokus. To mi mezi chladiče spadlo víčko od dolévání oleje a já pospíchal a nadával
Ja som na demontáž použil dlhý šroubovák na pc. Ten je pomerne jemný a perfekne sa dostane cez tie malé otvorz, ešte je aj plac na pozeranie sa, takže všetko vydržalo.
Ja so mal masku asi 15krat dole nic som neulomil ale (nedavno)v servise mi tu srandu ukradli takze mam iba jednu a dnes som si kupil novu stoji to len 7,50skk no nieje to lacne takze kludne lamte dalej.