neprofoukne ani vzduch topení.Proto musím klimatizaci vypnout a počkat cca
5-min
než to rozmrzne a voda odteče.V servisu mi skontrolovali náplň a nezjistili žádnou závadu.
Máte s Tím někdo nějaké zkušenosti?????

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
To je otazka ale asi tot cele....tomko píše:Hanzy píše:Starou belu a ne menit auto,staci servis a nebo at se potrapi nekde bude problem...
Tomko neprud tady jooo s tou vymenou znacky joooo navic s tou nakupni taskou...
len aby som ta neprekvapil s mojou nakupnou taskou a netrhol ta na krizovatke
no ale ste mi to dali...pokial sa jedna o yaris-spotreba 4,7l/100km, ale ja som mal napisli moje druhe auto a nemyslim si ze 240konovi tatos by mal nieco do cinenia s cyklistom a toboz s Aveom. Ozaj ma Aveo posilnovac, alebo nieco take ako stieraceE.xentry píše:Ahoj
Zajímalo by mě jakou máš u tohoto typu spotřebu benzínu. Mám ten samej taky s digi klimou a ve městě se blížim k desti litrum a v servisu furt tvrděj , že je vše OK, protože mi v průměru vychází spotřeba 9 l a to je i s jízdou mimo město. Zdá se mi to docela hodně. tak nevim. Myslel jsem když koupim 1,4 ku v plný palbě . že to v globále bude papat o něco míň neř 1,2 ka ,ale asi jsem se spletl . Kdyžtak odepiš na e-mail E.xentry@centrum.cz. Jo a předem díky za tvuj názor nebo zkušenosti
Hele Tomko, nedělej tu ze sebe Joudu. Nic ve zlým, ale ten motor v Toyotě taky není žádná extra raketa. Máme ve firmě C1. Najezdil jsem s ním asi 10 000. Na svůj objem jede velmi pěkně - tacho i 170. Na druhou stranu má dost dlouhé kvalty na ten výkon. Takže 0-100 dělá za necelých 14 sekund. Na takhle malé auto velmi pěkný údaj. Nicméně, žádný trhač asfaltu to není. A interiér s budíky uprostřed a ovladači pod sebou se mi u Yarisu moc nelíbí. Z venku pěkný, uvnitř nic moc. A vytahovat v debatě o klimatizaci 240ti koňové auto? Trochu mimo mísu.tomko píše:E.xentry píše: no ale ste mi to dali...pokial sa jedna o yaris-spotreba 4,7l/100km, ale ja som mal napisli moje druhe auto a nemyslim si ze 240konovi tatos by mal nieco do cinenia s cyklistom a toboz s Aveom. Ozaj ma Aveo posilnovac, alebo nieco take ako stierace![]()
ps.: to porovnanie neviem kto robil ale porovnavali ram stary yaris a ak to nevies kukni sa na nete-tak tam uvidis ze yaris dostal ocenenie za najlepsi litrak za rok 2008
mzprx píše:Yaris som skusal pred par tyzdnami a bolo z testovanych malych aut najlenivejsie... Plus samorozpadavajuci sa plast na dverach je tiez nic moc.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |