směrovky a výstražné

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
cobyll

směrovky a výstražné

Příspěvek od cobyll »

P O M O O O O C ! ! !

dnes ráno cestou do práce zapnu blinkr a žádné ťuk ťuk ťuk ťuk ale jenom cvak od zapnutí přepínače blinkrů a blinkr svítí a svítí a ne a ne blikat... Tak jsem zapl druhý blinkr a zase jenom cvak a žádné ťuk ťuk ťuk ťuk... Tak jsem zmáčkl tlačítko výstražných blinkrů a hádejte co se stalo ?!? Všechny blinkry se rosvítily a zase žádné ťuk ťuk ťuk ťuk :( Tak jsem kouknul do manuálu a nezjistil jsem vůbec nic, protože v relátkové skříňce v motoru relé od blinkrů není. Asi bude za pojistkovou skříňkou v kabině, ale v manuálu je rozkreslená jen ta pojistkovka ale relátka za ní už ne... A tam je jich víc různých a já nevím, které z nich to je :( A zkoušet tahat ven jedno za druhým, to z toho za chvilku budu ťuk ťuk ťuk ťuk... :oops: Nevíte někdo, jestli to je opravdu relátkem, a pokud ano, tak kterým? Díky !!! ťuk ťuk ťuk ťuk...
EX"PLAVÁČEK" Daevoo Nubira I wagon 2,0 16V CDX 1997 - utopeno při povodni,
pak Renault Scenic 2,0 - zemřel mrazem,
teď návrat Chevrolet Nubira SX wagon 1,6/16V "Černoušek"
Cobyll (čti jednoduše "Kobyl") Valmez ID 2933
Reklama

Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Zkus si ze stránek Nubira Klubu stáhnout Servisní manuál k Nubiře....myslím, že je sice anglicky, ale najdeš tam hodně věcí ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
cobyll

Příspěvek od cobyll »

...díky Ivoši, mám ho stáhnutý už dávno, ale tam jsou rozepsané snad všechny karosářské,motorové a jiné díly, kabelové svazky taky, ale k relátkům jsem se ještě neprokousal. Já jen, jestli někdo náhodou neví např. je to 4. relé od blatníku, nebo tak něco... ;)
Seoma [Crawler]

Příspěvek od Seoma [Crawler] »

Cobylle,mám podobný problém,sem tam a jak kdy mi nejdou výstažné světla a taky nevim co s tim,ale tady to vypadá snad jenom na kontakt...Jinak Ti můžu dopodrobna vypsat pojistkovou skříňku v motoru a pod volantem,ale tady v tom případě,to bude tak jak říkáš Ty zřejmě relátkem.
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

ťuk,ťuk,ťuk robí relátko teda prepínač blinkrou ale kde je má Nubi neviem Legy je majú v motorovom priestore a už sme na jednej menili lebo presne len svietili blinkre a neťukali :idea:
Kanonýr

Příspěvek od Kanonýr »

Přerušovač najdeš nad pedálem spojky.
cobyll

Příspěvek od cobyll »

:) :) :) tak jsem sundal cely kryt kolem pojistkové skříňky v kabině u pedálu spojky, za tou pojistkovkou jsem našmátral onu spoustu relátek, poklepal jsem po nich rukojetí šroubováku................................................... a ťuk, ťuk, ťuk, ťuk !!!!!! Blinkry začaly opět kezky pravidelně blinkrovat to svoje monotónní ťuk, ťuk, ťuk, ťuk..... :lol: :lol: :lol: takže rada zní: když vám nefunguje relátko, nebo přerušovač blinkrů, zkuste na něj napřed udělat ťuk, ťuk, ťuk, a pokud se nebude nic dít, tak už zbývá jen výměna...

Mimochodem, pořád nevím, co z té hromady relátek za tou pojistkovkou je přerušovač. Ono to tam při zapnutém blinkru dělá ťuk, ťuk, ťuk, ťuk úplně všechno. :oops: Ale vím, že to tam někde JE !!! :lol:
Seoma [Crawler]

Příspěvek od Seoma [Crawler] »

Hlavně, že si to dal dohromady a teď Tě někde vzádu hromada relátek nesmí trápit ;) Gratuluju :)
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“