P O M O O O O C ! ! !
dnes ráno cestou do práce zapnu blinkr a žádné ťuk ťuk ťuk ťuk ale jenom cvak od zapnutí přepínače blinkrů a blinkr svítí a svítí a ne a ne blikat... Tak jsem zapl druhý blinkr a zase jenom cvak a žádné ťuk ťuk ťuk ťuk... Tak jsem zmáčkl tlačítko výstražných blinkrů a hádejte co se stalo ?!? Všechny blinkry se rosvítily a zase žádné ťuk ťuk ťuk ťuk Tak jsem kouknul do manuálu a nezjistil jsem vůbec nic, protože v relátkové skříňce v motoru relé od blinkrů není. Asi bude za pojistkovou skříňkou v kabině, ale v manuálu je rozkreslená jen ta pojistkovka ale relátka za ní už ne... A tam je jich víc různých a já nevím, které z nich to je A zkoušet tahat ven jedno za druhým, to z toho za chvilku budu ťuk ťuk ťuk ťuk... Nevíte někdo, jestli to je opravdu relátkem, a pokud ano, tak kterým? Díky !!! ťuk ťuk ťuk ťuk...
směrovky a výstražné
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
směrovky a výstražné
EX"PLAVÁČEK" Daevoo Nubira I wagon 2,0 16V CDX 1997 - utopeno při povodni,
pak Renault Scenic 2,0 - zemřel mrazem,
teď návrat Chevrolet Nubira SX wagon 1,6/16V "Černoušek"
Cobyll (čti jednoduše "Kobyl") Valmez ID 2933
- Reklama
...díky Ivoši, mám ho stáhnutý už dávno, ale tam jsou rozepsané snad všechny karosářské,motorové a jiné díly, kabelové svazky taky, ale k relátkům jsem se ještě neprokousal. Já jen, jestli někdo náhodou neví např. je to 4. relé od blatníku, nebo tak něco...
-
tak jsem sundal cely kryt kolem pojistkové skříňky v kabině u pedálu spojky, za tou pojistkovkou jsem našmátral onu spoustu relátek, poklepal jsem po nich rukojetí šroubováku................................................... a ťuk, ťuk, ťuk, ťuk !!!!!! Blinkry začaly opět kezky pravidelně blinkrovat to svoje monotónní ťuk, ťuk, ťuk, ťuk..... takže rada zní: když vám nefunguje relátko, nebo přerušovač blinkrů, zkuste na něj napřed udělat ťuk, ťuk, ťuk, a pokud se nebude nic dít, tak už zbývá jen výměna...
Mimochodem, pořád nevím, co z té hromady relátek za tou pojistkovkou je přerušovač. Ono to tam při zapnutém blinkru dělá ťuk, ťuk, ťuk, ťuk úplně všechno. Ale vím, že to tam někde JE !!!
Mimochodem, pořád nevím, co z té hromady relátek za tou pojistkovkou je přerušovač. Ono to tam při zapnutém blinkru dělá ťuk, ťuk, ťuk, ťuk úplně všechno. Ale vím, že to tam někde JE !!!
-