Vyteceny olej
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Vyteceny olej
Ahojte nexiaci.Z nicoho nic sa mi pocas jazdy z auta zacal liat olej az celkom vytiekol.Nastastie som auto stihol vcas odstavit.Netieklo to ani cez filter ani cez srob.Islo to zo strany ako su rozvody,pomerne rychlo.Neviete co sa mohlo stat?
- Reklama
nenarazil si do niecoho zo spodu??nexia ma pomerne nizky podvozok... asi mas slabo dotiahnutu olejovu vanu do okola idu tie male srubky pozry na to....alebo ak si do niecoho zo spodu trafil tak si porusal vanu aj tesnenie..musis zdvihnut auto a lahni pod neho a poriadne to skontroluj ci je to udrete skrivene alebo len slabo doatiahnute...a este mam taky dojem ze tam niekde je olejove cerpadlo mozno sa nieco s nim stalo...este raz skontroluj to poriadne zo spodu
tak cakaj ze bud netesnost olejovej vani...to je ten lepsi pripad a ten horsi nieco s olejovym cerpadlom...tak zajtra uvidis hodne zdarugembala píše:Este som zabudol dodat,ze som spodok nikde nechytil,takze tam som nic urvat nemohol. Nechapem co sa mohlo stat. Snad to bude len to tesnenie.Zajtra ide auto do servisu,tak som zvedavy co mi povedia,na co sa mam pripravit.
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
Ma nexie cidlo tlaku oleje na stejny strane jako rozvody?????
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW