vyfuk
Moderátor: Blue Lanos
vyfuk
Cavte mam taky problem mam zrejme deravy vyfuk aj som zistil kde hned pod motorom kde je ta ocelova sietka da sa to odmontovat alebo ako by som to mohol vymenit a hlavne na co to sluzi dakujem
Skoda 105l (Uz nebohá*)
Daewoo Espero 1.5I GLX rv 1997,Elektrony, Klima,Servo.El.okna,el.zrkadla.Zelená metaliza. Radio pioneer 4*45w zošrotované
Ford Scorpio ll Klaun combik, 2,5TD.92kw 123koni
polokoža,Tempomat,šiber,klima,central, 17´225x45 kolesá
Daewoo Espero 1.5I GLX rv 1997,Elektrony, Klima,Servo.El.okna,el.zrkadla.Zelená metaliza. Radio pioneer 4*45w zošrotované
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
..myslish VLNOVEC ..??
kuk sem: http://195.168.25.155/dohc/]REBRO[
fotky pri konci..
treba kupit novy ..priemer 45mm dlzka 200..
povodny ma dlzku 160..ale to uz by sa zle zvaralo..
kuk sem: http://195.168.25.155/dohc/]REBRO[
fotky pri konci..
treba kupit novy ..priemer 45mm dlzka 200..
povodny ma dlzku 160..ale to uz by sa zle zvaralo..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
vlnovec
cavko co taka sranda stoji? a ako je to riesene? ma to z vnutra trubicu? a aku to ma funkciu?
dakujem
dakujem
Skoda 105l (Uz nebohá*)
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
neviete ci je aj lacnejsi zdroj vyfukov a vlnoncov nez tu?
http://www.vyfukyonline.sk/Pruzne-diely---vlnovce/
http://www.vyfukyonline.sk/Pruzne-diely---vlnovce/
Pozeral som trosku ten vlnovec, u mna uz n jednej strane nie je vobec oblisovany plechom, pretoze plech uhnil, ale pletivo je asi z nerezu pretoze mu nic nie je a este stale drzi a tesni.
Horsie je, ze mi fuci medzi parohami 4do2 a dielom 2do1. Tesnenie netesni, ani sa nedivim je dost tvrde, ilovity sajrajt na vyfuky tuhne este nez to spojim a potom to zase netesni pretoze sa to vytlaci nerovnomerne.
Ostava uz len klingerit. Neviete do akej teploty odola? Mam ho medzi katalyzatorom a strednym dielom, a tesni a nie je zuholnateny. Akurat uz nie je makky ale tvrdy ako kamen. Chcem to skusit utesnit 5mm klingeritom ten je makky a pruzny takze lepsei utesni ak je priruba skrivena. Ci zhori alebo len stvrdne sa ukaze asi az ked vyskusam, neviem ci to niekto z vas uz skusal.
Horsie je, ze mi fuci medzi parohami 4do2 a dielom 2do1. Tesnenie netesni, ani sa nedivim je dost tvrde, ilovity sajrajt na vyfuky tuhne este nez to spojim a potom to zase netesni pretoze sa to vytlaci nerovnomerne.
Ostava uz len klingerit. Neviete do akej teploty odola? Mam ho medzi katalyzatorom a strednym dielom, a tesni a nie je zuholnateny. Akurat uz nie je makky ale tvrdy ako kamen. Chcem to skusit utesnit 5mm klingeritom ten je makky a pruzny takze lepsei utesni ak je priruba skrivena. Ci zhori alebo len stvrdne sa ukaze asi az ked vyskusam, neviem ci to niekto z vas uz skusal.
zdravicko, ten utesnovac na vyfuky je pekne svinstvo, celou cestou do prace mi smrdela v aute spalena guma ale zda sa ze to tesni
A mimochodom, pletence na vyfukyonline mi pripadaju trosku smejdovejsie nez lacnejsie v autodieloch v HC. Tie v autodieloch maju poctive opletenie zatial co tie z internetu maju opletenie riedke az derave.
A mimochodom, pletence na vyfukyonline mi pripadaju trosku smejdovejsie nez lacnejsie v autodieloch v HC. Tie v autodieloch maju poctive opletenie zatial co tie z internetu maju opletenie riedke az derave.
http://www.autovyfuky.sk/
Stránka predajca výfukov.
Zadný diel na Espero aj s dopravou stojí 1200 SK s DPH
a aj s dopravou.
Pondelok poobede som ho mailom objednal a v utorok
poobede som ho už mal na pošte.
Už je namontovaný.
Stránka predajca výfukov.
Zadný diel na Espero aj s dopravou stojí 1200 SK s DPH
a aj s dopravou.
Pondelok poobede som ho mailom objednal a v utorok
poobede som ho už mal na pošte.
Už je namontovaný.
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
A ešte jeden postreh. Zvonku starý výfuk vuzeral ako nový,
ale znútra bol komplet zhnitý a rozsypaný. Tak keď Vám prehnije
výfuk a vyzerá to iba ako malá dierka prehnitá znútra, tak vedzte že
je to komplet KO.
ale znútra bol komplet zhnitý a rozsypaný. Tak keď Vám prehnije
výfuk a vyzerá to iba ako malá dierka prehnitá znútra, tak vedzte že
je to komplet KO.
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
Ja si idem zajtra kupyt novy vlnovec ale potreboval bys om vediet presny rozmer chcem kupyt 50 mm priemer na 200 mm dlzku a tu citam ze 45 mm priemer ja som nameral priemer 50 mm na tej vyfukovej trubke preco 45 mm ?je tam nejaka zrada preco mensi priemer?
Mam espero 1,5 16 V motor A15MF a tam je len jeden vyvod a na foto som videl dvojity vyvod potrubia vyfuku.Aby som nekupyl zly vlnovec cislo mojho vyfuku podla kataogu je 753-081 aky tam treba vlnovec?Dakujem!
Mam espero 1,5 16 V motor A15MF a tam je len jeden vyvod a na foto som videl dvojity vyvod potrubia vyfuku.Aby som nekupyl zly vlnovec cislo mojho vyfuku podla kataogu je 753-081 aky tam treba vlnovec?Dakujem!
Daewoo Espero, 1,5 DOHC 66 kw 147000 Km GLX CD.r.v.1997 resp.uvedene do prevadzky.
Tak som kupyl 45 mm na 200 mm cena 1000 sk ten v mototechne mi povedal ze na espera kupuju len tieto.Takze ked nebude pasovat z vonku navarime ho z vnutra.Ale aj tak myslim si ze nebude dobre ked je mensi nez priemer trubky mal by mat radsej priemer 55 mm covy nato mam to ist radsej vymenit?dokial mam cas este cakam na to hranate tesnenie pred kat takze mam moznost to vymenit alebo to navari aj ked je mensi.Dakujem
Daewoo Espero, 1,5 DOHC 66 kw 147000 Km GLX CD.r.v.1997 resp.uvedene do prevadzky.