Kúpiť Lacetti od AAA
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Kúpiť Lacetti od AAA
http://www.aaaauto.sk/sk/chevrolet-lace ... ?id=144360 Čaute, rozmýšľam nad týmto autom. Myslíte že to má zmysel ísť pozreť? Všetci vieme čo sú zač v AAA-čku. Rozhodujem sa medzi niečim takýmto a novým Lacetti 1,4 16v v základnej výbave. Kalosko sa už asi pravdepodobne vyberie do sveta. Vdaka za názor.
Škoda Roomster TSI
- Reklama
No co se tyce AAA...ja tam pracoval...vydrzel jsem to 4 dny a musel jsem doslova utect...kamos to vydrzel rok...no a oba mame stejny nazor jake to jsou svi** a co se tam vse deje...ja pracoval na Sonaxu...tak tam tomu rikali...tam se ze starych hnusnych aut delala nova... Ostatni bazary jsou ale skoro to same...mozna bych koukal po aute od nejakeho soukromnika nebo kdyz uz do acek tak jedine s dobrym pravnikem aby si jim nenaletel a tymem mechaniku ktery by nezpustili z auta oci a poradne ho projeli...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Vybava je slusna, motor tiez. Je to modelovy rok 2005. Inac asi je to tento, pred casom bol v lepsej cene, skus zavolat najskor sem:
http://www.autovia.sk/jazdene-auto-chev ... ite-496183
Co sa tyka motora 1.4 - ide pekne, ale trochu treba zvazit CHECK problem - na tychto motoroch sa vyskytuje najcastejsie.
PS: Lacetti s 1 airbagom neexistuje, minimum su dva.
http://www.autovia.sk/jazdene-auto-chev ... ite-496183
Co sa tyka motora 1.4 - ide pekne, ale trochu treba zvazit CHECK problem - na tychto motoroch sa vyskytuje najcastejsie.
PS: Lacetti s 1 airbagom neexistuje, minimum su dva.
Naposledy upravil(a) Rastos dne stř dub 23, 2008 09:08, celkem upraveno 1 x.
ex: Matiz, Kalos, Lacetti
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Nejlíp by bylo, kdyby s tebou šel mechanik, kterej se dobře vyzná v Daewroletu...to pak je jedno, kde to auto kupuješ. Navíc Daewrolety jsou hodně citlivý na to, jak se s nima zachází, to víš určitě sám, takže raději s mechanikem, nebo jestli si troufáš sám, tak do toho běž...
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Dobre ho preklepnut, vyskusat, zobrat aj na hrbolatu cestu, servisna knizka- boli menene rozvody pri 60.000 ako maju byt? Informovat sa v servise kde bolo servisovane (podla servisnej knizky), ci tam nebol nejaky zavaznejsi problem alebo nepriznana buracka... Ked by boli ukazovatele pozitivne a cena este lepsia...
ex: Matiz, Kalos, Lacetti
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Vem to takhle...pokud to auto kupuješ s tím, že si ho necháš "dokud se nerozpadne", tak je lepší si koupit nové a mít jakousi jistotu...pokud víš, že třeba za 3 nebo 5 let budeš kupovat zas něco jiného, tak je lepší koupit lehce ojeté, které má už ten největší propad ceny za sebou...mino píše:Takže sa pripájate k názoru že ked je to staršie OK tak to zobrať.
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Ja by som sa nebál kúpiť z AAA dovozovku z vonku,tam lacno kúpia,tu drahšie predajú,ale pri voze používanom "doma" by som rozmýšľal,prečo ho dal majiteľ do AAA,veď tam dostane oveľa menej ako v inom bazáre. Asi,relatívne najistejšia kúpa ojetiny je priamo od dealera Daewa,oni berú u nich predané a servisované vozy na proti účet.
Ja osobne som kúpil v AAA,ale bol to dovoz z Be-Ne-Luxu. inak, Ivoš správne podotkol,že kúpa ojetiny je vždy tak trochu lotéria,keď nevieme,ako s ním ten pôvodny majiteľ zaobchádzal
Ja osobne som kúpil v AAA,ale bol to dovoz z Be-Ne-Luxu. inak, Ivoš správne podotkol,že kúpa ojetiny je vždy tak trochu lotéria,keď nevieme,ako s ním ten pôvodny majiteľ zaobchádzal
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Goose píše:No co se tyce AAA...ja tam pracoval...vydrzel jsem to 4 dny a musel jsem doslova utect...kamos to vydrzel rok...no a oba mame stejny nazor jake to jsou svi** a co se tam vse deje...ja pracoval na Sonaxu...tak tam tomu rikali...tam se ze starych hnusnych aut delala nova... Ostatni bazary jsou ale skoro to same...mozna bych koukal po aute od nejakeho soukromnika nebo kdyz uz do acek tak jedine s dobrym pravnikem aby si jim nenaletel a tymem mechaniku ktery by nezpustili z auta oci a poradne ho projeli...
Souhlasim s tebou, ani ja nemam duveru k velkym autobazarum
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
pokec
...no beru v úvahu GOOSE osobní zkušenost z druhý strany je taky zkušenost...na druhou stranu ty právní záruky, který dávají AAA na původ jsou jednoznačný, ve čtyřech bodech a to je neprůstřelný pro ně samotný - jednoznačně ručí - měl jsem to v ruce a mám odtamtud i nesii, na jednání prodejce si nemůžu stěžovat - povolil mi i dost " drsnou zkušební jízdu " prázdné parkoviště a osmičky pod plynem...no pak centrum se vším všudy...závada netroubil mi klakson do převzetí odstraněna ( ale to je prkotina ...), po 6letým provozu u 5letého vozu - nezjištěné závady při prodeji - prasklé pružiny jak vzadu tak v předu...ostatní vyfouklé těsnění pod hlavou a související problémy připisuji nekvalitním opravám, kdy se více poškodilo než opravilo ale to je jiná kapitola...nechci oponovat GOOSEMU ale to leštění aut je proces u všech autobazarů...u nás na Lhotce v malém bazaru " LHOTKA " majitel nevyplácel dohodnuté prodejní ceny už prodaných vozů bývalým majitelům viz. TV a to je už doslova okrádání, tak si vyberte...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico