spadnute lave predne okno

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
Tibix

spadnute lave predne okno

Příspěvek od Tibix »

zdravim, mam problem neviem preco ale spadlo mi okno neda sa vysunut hore je tam asi 5cm medzera a v zime je to dost neprijemne vetranie viete mi niekto pomoct ako sa rozoberaju lave predne dvere pripadne v com inom to moze byt???
Reklama

ferino28

Příspěvek od ferino28 »

A mas elektricke ovladanie okien?
Tibix

Příspěvek od Tibix »

ano mam elektricke zabudol som to napisat
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

A dole ti ide? A nemas ho tak nejak vyosene (ze by ti islo zosikma) a tym sa zapriecilo ? Jedno je ale iste, a to ze budes musiet stiahnut calunenie. Po obvode dveri su cierne skrutkky (na krizovy srobovak) a potom je este jeden srob v tej prehlbine (rucke, madle) ako su tie vypinace, no skor ako ich budes odsrobovavat, tak opatrne vypac ten ramik co je okolo toho tiahla (packy), co sa otvaraju dvere, pretoze ak nan zabudnes a budes to cal. davat dole, tak ti pravdepodobne praskne (potom ti bude stale vypadavat). Ked to uz vysrobujes, tak mozes zacat davat to calunenie dole, avsak ono este drzi na plastovych prichytkach, takze tu je potreba trocha sily a mozno aj nejakeho vhodneho nastroja. Najlepsie ak zacnes "trhat" od spodneho rohu (ono to je este niekedy prilepene vytlacenym sajrajtom, co drzi tu nalepenu foliu pod tym calunenim, a je treba si davat pozor aby si nieco od toho "nezasvinil", dost zle sa to potom cisti). Ked tu calunenie uz povolis od tych dveri, tak musis spodok odohnut a OPATRNE tahat hore (bude ti to zrejme drzat pri tom skle, ale da sa to, aj ked je to lahsie, ked je sklo stiahnude uplne dole). Este taky podstatny detail, k tym vypinacom (pre tie okna) je celkom kratky zvazok kablov a navyse, je dost tvrdy, tak ked to OPATRNE das dole, este s tym calunenim, nikam neutekaj odlozit, najskor musis odpojit ten zvazok kablikov (su to dva konektory) a to je tiez sranda, pretoze sa to docela rado cele lame. Snad som nic nevynechal a chapes tomu, no upozornim ta este raz, kup si krabicku cigar, urob si kavicku ale hlavne s kludom. No a ked to otvoris, tak potom konecne uvidis, kde je chyba (najskor to bude urvate alebo rozuzvane lanko, moze to byt vybehana ta blbost na tej vodiacej liste, alebo sa ti skrizilo lanko na motorceku a tak podobne) Je to problem Nexii s el. oknami spolu s vypinacmi. Iba ja mam dazdovy senzor a nik nema na predaj packu co ovlada stierace :lol:
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

A, sakra. Zabudol som este na ten plastovy kryt na zrkale, ten je tam len tak (asi) nacvaknuty a s tym tiez opatrne, az nezlomis tie kolicky. Ten kryt musis asi aspon povolit, aby si to calunenie mohol povytiahnut dohora.
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

ferino28 píše:.... Iba ja mam dazdovy senzor a nik nema na predaj packu co ovlada stierace :lol:
Bradkaj má tuším páčku na prodej, ale nevím jestli na směrovky nebo na stěrače....nebo zkus Hanzyho, jestli by se nepodíval v Polsku na vrakovišti...
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Tibix

Příspěvek od Tibix »

no tak nakoniec to bolo lanko :)
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“