kedze sme sa viaceri zhodli, ze by bolo fajn mat nejaku web stranku, kam by sa dali ukladat a prezerat fotky z Daewoo Matiz oprav, navrhujem nieco take vytvorit. Napr. Google poskytuje zdarma vytvaranie albumov s celkovou kapacitou 1 GB. Ja som taku stranku vytvoril: http://picasaweb.google.com/rakovicky77 , su tam zatial 4 albumy.
Moj navrh ale je vytvorit uplne novu stranku, kde by som pre nas vsetkych vytvoril spolocny ucet, pod ktorym budeme moct pridavat fotky do albumov. Samotne prezeranie funguje bez accountu. Ak sa Vam tento napad pozdava, dajte vediet. Ja ak dovolite vytvorim novy fotoalbum, dam sem link na neho + meno a heslo, ked budete chciet pridat vlastne fotky z oprav.
Albumy rozdelim tematicky ako napr. Brzdy, Motor, Nasavanie vzduchu&Sacie potrubie, Vyfukova sustava, Rozvody, Interier atd...
Zaroven navrhujem, aby sa miestom (1GB) zbytocne neplytvalo a pridavali sa fotky iba "k veci" a podla moznosti nizsieho rozlisenia (myslim ze aj 800x600 uplne staci). Na druhej strane, ak sa albumy zaplnia rychlo a my presiahneme kapacitu, mozme si vytvorit dalsi album (ale bude treba aj nove meno a heslo - to je ale vec buducnosti).
Takze zatial tolko, este dnes pridam link na album a meno+heslo
Caute a "at nam jezdi a nezlobi"

Rado77