Nedrží volnobeh a vynecháva
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Nedrží volnobeh a vynecháva
Zdravím.
Hladal som podobne prispevky ale ani jeden co som nasiel sa nepodobal na môj tak je toto:
Ráno po naštartovaní sa motor chytil na 3 valce po chvili normalne na 4 po prejdení cca 50m auto pri volnobehu zacalo trhat a poblikávať kontrolka ECU podľa trhania motora, po chvili sa otacky zdvihnu ale zas to padne nizsie a trha neskor skape. Pri jazde akoby vynechávalo zapalovanie - (chvilu ide dobre a po chvili trhano)
Hladal som podobne prispevky ale ani jeden co som nasiel sa nepodobal na môj tak je toto:
Ráno po naštartovaní sa motor chytil na 3 valce po chvili normalne na 4 po prejdení cca 50m auto pri volnobehu zacalo trhat a poblikávať kontrolka ECU podľa trhania motora, po chvili sa otacky zdvihnu ale zas to padne nizsie a trha neskor skape. Pri jazde akoby vynechávalo zapalovanie - (chvilu ide dobre a po chvili trhano)
Daewoo Nexia 1.5i DOHC 16V, 67kW, GLX šedo zelená metalíza
- Reklama
no zacal bych kabelama a svickama.kontrolka motoru muze svitit od lambdasondy (i kdyz u studeneho motoru mozna ne)a nebo pokud to chyta na 3 valce muze byt tesneni pod hlavou.to uvidis na svicce nebo pokud zmeris kompresi.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
Nejdřív začni u svíček. Zanesená a nepálící nebo špatně pálící svíčka , může tyto problémy způsobit.Začni tam, kde to můžeš jednoduše a sám prověřit. A ještě jedna v e l m i důležitá rada. Udělej vždy jen jednu věc. Jakmile uděláš dvě nebo tři najednou, nepovede se ti zjistit , čím to vlastně bylo.
[/b]
[/b]
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
Zatial vdaka za namety vymenil som sviečky a kable chvilu dobre a zasa nic. Zmeral som kompresiu a kompresia dobrá, zmeral som podtlak a tiež dobrý. Ešte tento týždeň objednám modul a cievku do rozdelovača a uvidím. V ECU nie je žiadna chyba zapísaná. Tak zatial sa majte.
to je divny.tak zacni civkou v rozdlovaci.modul budto funguje nebo ne.
ale stejne je to divny pokud to po vymene kabelu a svicek na chvili pomohlo.
ale stejne je to divny pokud to po vymene kabelu a svicek na chvili pomohlo.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
video
Priložil by som aj video no neviem ako ho sem dat lebo mi ho nechce zobrat-nie je to obrazok neviete ako by som ho tu hodil?
Na videu vidieť ako motor nedrží volnobeh a na koniec skape rozbehne sa ventilator na chladiči a spusti sa vyblikávanie chýb no nevybliká nic iba základne 1 a 2 a dookola ani po tretom raze nic.
PS:
kym bol motor zimny fungoval OK ale ked stupla teplota motor zacal blbnut
HELP ME
Na videu vidieť ako motor nedrží volnobeh a na koniec skape rozbehne sa ventilator na chladiči a spusti sa vyblikávanie chýb no nevybliká nic iba základne 1 a 2 a dookola ani po tretom raze nic.
PS:
kym bol motor zimny fungoval OK ale ked stupla teplota motor zacal blbnut
HELP ME
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Takze kym je studený motor bezí normálne na cca 1200 otacok no postupne ako sa zohrieva a otacky klesajú dole tak pri 1000 zacne motor sklbat pridochynat a po čase takéhoto trapenia skape.
Tým cidlom si myslel to cidlo ktoré je pod prirubou sacieho potrubia od kabíny (dobre schovane) lebo ak to tak ked som ho odpojil spustil sa ventilator na chladici a otacky vybehli na 2000 ale neklesli.
A dalej ako si myslel cierny vyfuk a co to moze znamenat ?
Moc dik za radu.
Tým cidlom si myslel to cidlo ktoré je pod prirubou sacieho potrubia od kabíny (dobre schovane) lebo ak to tak ked som ho odpojil spustil sa ventilator na chladici a otacky vybehli na 2000 ale neklesli.
A dalej ako si myslel cierny vyfuk a co to moze znamenat ?
Moc dik za radu.