Lanoska mám teprv 1,5 roku najeto cca 30t km:
- po koupi jsem jezdila půl roku bez investic
- pak jenom nová baterka, olej, filtr, svíčky, tlumiče všechny, přední brzdy a 14" na léto
- porucha zatím jenom jedna(klepu na dřevo), vypadl mi spojovací šroub na převodové tyči
- bohužel před ročním výročím bouračka na zadek z levého boku, odnesly to naštěstí jenom plechy, ale vevnitř to bylo popraskané, autí šlo na lavici a přitom se ukázalo,že si něco podobného už zažilo předtím,takže možná už po 3tí bourané,kupovala sem ho levně protože bylo spravené po lehčím ťukanci na předek(šlo to až na motor,ale ten to nakonec přežil)...oprava po známosti za 15.000kč
- po krásné opravě během týdne na stejném místě odřenina jako prase

,nějaké prase totiž vedle mě neumělo parkovat,byla sem ráda že to nárazník přežil,bo bouračce byl prasklý a z té strany urvaný,ale nebyl měněný jen pěkně zrepasovaný
- v zimě měněná chl.kapalina
- nedávno měněné zapalovací kabely a stěrače
- momentálně najeto nějakých 167t km tak snad ještě pár let poslouží
- nejlepší zážitek: D1 175km/hod

, předjíždění slabších oktávek

a vůbec fakt, že je to moje první auto, člověk k němu má takový zvláštní romantický vztah,když jsem se naučila aspoń trochu řídit a zjistila co to auto rádo,jak na něj...prostě jedno tělo,jedna duše

...řídila sem už i fungl nové auta,např.kia ceed,ale byla sem z toho celá nesvá...motor nebylo slyšet,rozjíždělo se to bez plynu,rychlosti tam skákaly samy a člověk měl pocit, že už si v takovém autě neužije žádnou srandu,natož když za vás auta už i samy parkují