vstrekovacie trysky
Moderátor: Blue Lanos
vstrekovacie trysky
Zdravím všetkých. Mám Espero na benzín a plyn. Po poslednej garančke mi pri jazde na benzín po pridaní cvrliká v motore ( na plyn všetko ok). A po naštartovaní na benzín, mi raz ide motor na tri valce, raz je to v poriadku ( ale cvrliká ďalej ). Asi to bude niečo so vstrekovacímy tryskami, ale prečo to raz ide a raz nie. Poraďte, čo to môže byť a ako to odtrániť.Vopred Vám ďakujem.
- Reklama
Cvrlikanie a chod motora na tri válce je iba ak je v prevádzke na benzín, na plyn to ide potichu a hladko, takže zapalovanie a vodná pumpa to nebude. Viem aj dokonca ktorý valec mi vypadáva, len nechápem, že ak je to vstrekovacia tryska, prečo to raz ide a raz nie. Nemôže to byť elektrická chyba ( kontakt)? Poradte čo s tým, ďakujem.
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
no..
..to cvrlikanie je sposobene tym, ze ten pretlakovy ventil co je na palivovej liste..
je vadny..
cize prekontrolovat.. precistit, aj vstreky aj ventil....
pokontroluj tu tenku hadicku co ide do toho ventilu..
jak sak sledujem toto forum, tak tieto zavady su pri vozoch z LGP dost caste..
..to cvrlikanie je sposobene tym, ze ten pretlakovy ventil co je na palivovej liste..
je vadny..
cize prekontrolovat.. precistit, aj vstreky aj ventil....
pokontroluj tu tenku hadicku co ide do toho ventilu..
jak sak sledujem toto forum, tak tieto zavady su pri vozoch z LGP dost caste..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
- Rumcajz
- Kontaktovat uživatele:
mne robí to isté... cvrlikanie..
.. myslel som si, že mi to robia vstreky, skúsil som ich odpojiť ( od elektriky ) išiel som na LPG a stále mi to robí.. tak to budú asi ventili
.. lenže som vymenil olej a robí to stále... a neviem čo ďalej
.. myslel som si, že mi to robia vstreky, skúsil som ich odpojiť ( od elektriky ) išiel som na LPG a stále mi to robí.. tak to budú asi ventili
.. lenže som vymenil olej a robí to stále... a neviem čo ďalej
Espero 2.0l na 1.5l TP,, 15" elektróny, new music, new sanie, new výfuk, new vačka z 1.8...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
espero
...to JRD McLaren ten motor, když je umytej, ten je tak hezkej...no nic prostě McLaren, neděláš svému " slavnému " jménu ostudu naopak...a ta kombinace pro ostatní JRD - JZD ta je familiární...no měj se...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico