Test ojetého Daewoo Matiz: trpaslík po letech
Moderátor: Blue Lanos
Test ojetého Daewoo Matiz: trpaslík po letech
Lze postavit skutečně malé auto, jež by si označení „auto” stále zasloužilo? A pokud se to Korejcům podařilo, platí to i po letech?
http://www.autorevue.cz/Magazin/Test-oj ... fault.aspx
http://www.autorevue.cz/Magazin/Test-oj ... fault.aspx
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Reklama
Presne,
a aj ostatne veci ako spotreba, ci otacanie kolies bez posilovaca. Keby mal riadne nafukane gumy, tak to nieje problem tocit aj na mieste... taktiez spojka - mam najazdene 91 tkm a nejavi ziaden problem, akurat som raz menil lanko, lebo som sa predtym o auto nestaral a nestrekol som z casu na cas gumovu manzetu Regumom...
a aj ostatne veci ako spotreba, ci otacanie kolies bez posilovaca. Keby mal riadne nafukane gumy, tak to nieje problem tocit aj na mieste... taktiez spojka - mam najazdene 91 tkm a nejavi ziaden problem, akurat som raz menil lanko, lebo som sa predtym o auto nestaral a nestrekol som z casu na cas gumovu manzetu Regumom...
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
Ani jsem to nedočetl , přestal jsem jak jsem došel k fotkám podvozku , takhle zrezlý to nemám teda ani po skoro osmi letech , hold se vo to někdo nestaral a ta prasárna v podobě natřenýho stabliku stříbřenkou , no fuj ......
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
No...pan redaktor si taky krapet plete dojmy s pojmy-dost zajimave popsal odpruzeni zadni napravy a tu torzne poddajnou pricku bych chtel taky videt Dalsi odstavec o rozvodech motoru me taky hlava nebere
Matýsek z roku 99", odjeto 160 tkm, zrecyklováno :-(
Land Rover Discovery 3 2.7 - vé šestka v dechtu :-)
2x Land Rover Freelander Td4
Fábia HTP
Land Rover Discovery 3 2.7 - vé šestka v dechtu :-)
2x Land Rover Freelander Td4
Fábia HTP
Já sice Matiska namám, ale test jsem si přečetl. čekal jsem od auta s 48000 km lepší výsledek ale na konci jsem se dodočetl, že k testu zapůjčilo AAA auto. Takže mi je vše celkem jasné V AAA bych nekoupil ani koloběžku
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak tomu řikam prasárna, testovat Matýska v takovém stavu. To dost lidí odradí od případné koupě a přibude těch, kteří na Matyze budou nadávat ...
Zvláště mě dostávali teze o tom, že Matiz není do města. Dle mě je Matýsek do města přímo ideální.
Chudák testovaný ... tomu musel někdo pořádně ubližovat.
Zvláště mě dostávali teze o tom, že Matiz není do města. Dle mě je Matýsek do města přímo ideální.
Chudák testovaný ... tomu musel někdo pořádně ubližovat.
Daewoo Matiz KLA4M (0.8 l), reg. člen č. 33
No zamyslete se nad faktem, že má najeto " 43000" to je sotva zajeté auto. I kdyby na něj majitel kašlal, tak nemůže po těch kilometrech zespoda vypadat takhle Moje Nubi má teď lehce přes 80000 km a když se na ni zespodu podívám je zaprášená, ale když vezmu Wap je jako nová (kromě výfuku) ten samo hnije. A to je Matis skoro o 5 let mladší. Pokud tedy vypadá takhle a žere olej a někdo (AAA) tvrdí že má najeto 43000. To že majitel na něj kašlal, jen jezdil, po 43000 se ale do tohodle stavu nemůže auto dostat! Tohle má určitě najeto více než 100000 km
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
No, tak to je dost realne, nakolko ja som sa 7 rokov o Matka nestaral (hambim sa teraz), ale moj podvozok je po 8-mich rokoch vo vybornom stave. A do meste je auto vymakane - taky otocny rejd kolis nema nic. Castokrat sa este aj ja zacudujem, na akych cestickach sa otocim na prvy krat
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu